Yeay

Ciiia här !

Igår sjösatte pappa lillbåten, äntligen börjar det kännas som riktig sommar. Storbåten ska sjösättas imorgon eller på onsdag. Då kan man börja vara nere vid hamnen och sola, man blir ju brunare när vattnet reflekterar också. Idag är det också en vecka kvar till brännbollen är, skulle vara länder i EU men vi var för många i klassen så det blev fotbolls-VM. Förr skulle jag vara Finland och skulle då ha handduk på mig med shorts och linne under, direkt kommen från bastun med 2 björkriskvistar. MEN nu går ju inte det... Just ja, Anton tyckte jag skulle ha vodka också som han tycker är väldigt finskt. Nu vet jag inte ens vilka länder som är tagna eller nå, suck.

Lite mer än en vecka tills Emma kommer också!!!



Sååå snygga

Hej bloggen! Cia här

Jag beställde ett par skor i morse från Nelly, de är för snygga! Det är 16 cm klack men så är det platå också. Perfekt till min student om de passar bra. Jag beställde storlek 38 och 39 för att kunna skicka tillbaka de som inte passar, och så att jag ska kunna ha skor hemma till studenten.

Vad tycker ni?




Rökt lax

Hej bloggen! Cia här

Nu sitter jag här med datorn på benen och så tror jag att det är en mygga som är ovanför mig men det var en spindel. Fick panik och nu sitter jag i den obekväma änden av soffan, haha. Iallafall så åt jag precis rökt lax som pappa gjort. Han byggde om och tätade till rökugnen lite och det är verkligen värsta gott!

Nufötiden är det så värdelösa dagar i skolan, här sitter man och åker in en timme och har värdelösa lektioner och sen hem en timme i bussen. Så mycket tycker jag inte om att åka buss så att jag gör det för skojs skull. Så jag blir troligen ledig på onsdag när vi bara har psykologi som vi redan fått vårat betyg i.

Näe nu lär väl jag läsa en bok som ska vara klar till i morgon, men jag hörde att det var rätt oseriöst så jaja, får se hur det blir. Ska på träning kl. 7 också så jag och nea tar min moppe. Ha det!




Prom

Hallå Cia här.

Visst låter det roligare om man säger Prom istället för bal? Det kanske bara är jag som sett för många high school filmer men jag tycker det låter bättre på något sätt. Jaja, igår var det iallafall Vasaskolans bal på Engeltofta. Dagen började (inte med att gå i skolan) med att jag vaknade av mig själv 2 h innan min buss gick. Fick skjuts av pappa så det blev 2.5 h innan jag skulle åka. Det är bra att ha extra tid på sig innan en sån där gång. Jag tog en dusch och tog det bara allmänt lugnt, fixade lite naglar också. När jag var klart stack jag in till stan, just ja, skulle träffa min PA-lärare för betygssnack också.

Sedan gick jag till Body shop för att bli sminkad, jag hade verkligen noll koll så på alla frågor hon frågade sa jag typ "ta det som är bäst". Hon hade ju trots allt koll på det så jag var inte orolig direkt. Make-upartisten hade haft bal förra året så hon berätta lite om den. Fick välja mellan en blå sminkning eller lite mer brons och jordfärgat och jag valt det andra alternativet. När jag var klar där gick jag till Nygatan Nitton och fixade håret. Blev jättefint men inte så speciellt när jag var där, sen när ajg satte på mig klänningen märkte jag hur perfekt håret passade. Amanda fick hjälpa mej med knytningen i bak.

Kan ju säga att jag inte åt på hela dagen förrns klockan 8 på kvällen, annars hade väl jag svimmat av att den var så tight. Fick väldigt mycket uppmärksamhet också (LOVE IT), mamma och pappa som var där och knäppte kort såg hur blickarna drogs till mig, hehe. Det var folk som jag inte kände som sa att klänningen var jättefin och speciell. Här kommer lite bilder, enjoy!







Verdandis spex

Hej hej cia här!

Igår var ju jag som sagt på Verdandis spex på Gävle teater. Det var huur kul som helst! De imiterar olika lärare på skolan och det var 2 st som jag inte visste vilka det var. De som jag visste var Rektorn Hans som Jonas var (väldigt bra!), Jan, Terese svenskalärare, Peter idrottslärare, nån som är typ religionslärare som man ser då och då, tror att Helena religionslärare var med, Lena spanskalärare från Finland, Klas fotolärare. Spexet började med Verdandimarschen som är typ hur lång som helst. Alla ettor som kollade på spexet för första gången skrattade varje gång den typ började om.

Just ja, ettadansen gjorde dom också ju, det är typ nollning av nya medlemmar i verdandi som går i ettan. De strippar alltså. Så himla kul xD Satt och tänkte på att det där var typ sista gången man var på spexet, man kommer ju inte känna igen folket som är med så då är det inte lika kul.

Men nu lär då jag göra klart mitt religionsarbete som skulle in i tisdags, då vi redan fått en vecka extra på oss. Aja, ha det bra!

XOXO Cia

Verdandimarschen


fv. Leena, vet inte vad han heter, Jan, hmm?, Rektorn Hans, Helena?, Klas, Terese, Peter, hmm?



Bella & Tyra show

Tja bloggen! Cia här som vanligt då...

Ligger i sängen och kollar på Bella & Tyra show nu och är blondinbella blåst eller? Hon får att 10x1=20.. och sen att om man solar med folie framför sig, hon tror inte att man blir brunare av det. Det är väl klart man blir, det reflekterar ju. Aja, hon verkar lite speciell.

I morrn ska jag åka till stan med Mami iallafall, och det här är vad jag satsar på att köpa:
- bh utan band att ha till studentklänningen
- studentskor
- studentsmycken
- converse, beslutsångest vilken färg, men funderarar på svarta eller rosa
- morotsolja
- brun utan sol-lotion
- nagellacksborttagningsmedel

Vilken färg tycker ni jag ska köpa nu på conversen och ha i sommar?

Kollar säkert på lite kläder också. Men nu ska jag fortsätta kolla på showen!
Ps. I morrn har Verdandi, killföreningen på Vasa, spex och det kommer kanske bli hur kul som helst! De imiterar lärare på skolan, förra året var sååå sjukt kul när de rimmade allting. Berättar mer i morgon efter stan. Ha det!

XOXO Cia

Viiinst igen!

Hej bloggen! Cia här

Idag vann vi igen, 2-1, inte lika mycket som premiären men det är ändå 3 poäng. Vi leder serien också, tack avre målskillnaden haha. Jag tycker att jag inte gjorde en sån bra match och nästa vecka kan jag inte spela för jag har bal. Man kanske skulle hoppa balen? Hörde att Kerstin skulle ha en stor klännig också, vart ju lite glad så jag slapp vara den enda. Min är verkligen hur stor som helst! Aja, nu ska väl jag gå och borsta tänderna, har ignen sovmorgon imorgon tyvärr. Ska sola också, får se om någon vill följa med eller om jag går själv. Lär bli lite brun tills balen. Godnatt!

XOXO Cia


Kööötttaaa!

God dag!! Cia här

Sitter och skriver lite religion nu, den skulle ju in i tisdags men jag kände att fysiken var viktigare då. Jag lär skicka in den idag eller i morgon iallafall, tror inte jag hinner klart med den idag eftersom jag har match. Det är ju huuur varmt som helst och nu lyser solen också. Trodde det skulle åska och regna ett tag men sån tur vi hade då. Ska kötta idag! Vi ska vinna mot Åshammar, tror jag det är.. Idag kommer ingen förbi backarna!Vi är rätt några som ska vara med men vi klarar oss. Attans att det är översvämning i Polen så Tora lära stanna hemma, vilken otur.  Näe, men nu tar jag väl mina assköna new body-trosor och packar väskan för match. Wish us luck!

XOXO Cia




Fysik B avklarat!

Tjaa Cia här:)

Idag hade vi som sagt Fysik B nationella direkt på morgonen och vi fick sitta till 12.10. Jag gick väl typ kvart över 11 tror jag. Jag tror att provet gick helt okej, det är superenkelt att få G men jag vill ha VG, annars blir jag ledsen. Hoppas Jörgen inte är sådär seg som han brukar vara när han ska rätta våra saker, våra prov borde vara prio 1 nu!

Hade träning idag också, kul när vi var 9 st. Lär låna in några till matchen i morgon också, men vi vinner ändåååååå såklart! Jag och Jiran + nån mer ska inte släppa förbi en enda!!!

XOXO Cia

Fysiklektion på Vasa





Heeemma

God Morgon! Cia här

Jag gick upp för lite mer än en timme sedan, väldigt skänt att vara ledig idag. Ringde och sjukanmälde mig idag till skolan också, inte för att jag är ett dugg sjuk men jag lär plugga fysik. Det är ju fysik B nationella på onsdag, shiiit! Gymnasiets största prov har jag framför mig. Jaja, så idag kommer jag plugga och ikväll är det träning, nuförtiden längtar jag tills vi har träning och det är så himla kul. Tror jag ska börja plugga nu iallfall. Ha det bra!

XOXO Cia

Fick hem studenttröjan förra veckan och så här ser den ut.


SJUK

Hejhej bloggen Linnea här!

Höhö det var längesen, har inte orkat. Men aja, nu ligger jag i alla fall i soffan och kollar på Wipeout och är sjuk.. Kände igårkväll att jag hade ont i halsen och huvet. Så idag har jag legat i sängen hela dagen och lyssnat på musik så jag känner mig lite bättre nu. Imorgon är det muntligt nationellt prov i engelska så jag måste till skolan även fast jag kanske inte känner mig helt hundra! Men det är väl sånt man får ta antar jag. Och på tisdag är det matte nationella... Ska fortsätta kolla på tv nu :)

Kram


Härligt!!


Hihi

Tja Cia här! För att vara

Läste nyss kissies blogg och där skrev hon "Dom bjöd in Kissie, OCH DOM FICK KISSIE!" för att vara exakt. Var det inte det jag skrev i förra inlägget? Så himla kul var det att kolla på showen, men man blev rätt chockad.

Idag har jag pluggat lite fysik och ikväll kollade jag och Mami på Så ska det låta. Det är ju så himla kul, gillar delen när man ska gissa vilken låt programledaren säger, fast på engelska om det är en svensk låt och tvärsom. Nu sitter vi och kollar på Anna Anka söker assistent och äter morötter och gurka med dipp, yummie.

I morrn ska jag till Ockelbo och döma en 9-manna match också, det ska bli väldigt kul. Ska vara ensam hd men det kommer nog bli roligt, lite svårt att se offside men men. Ska fortsätta kika nu, ha det!

XOXO Cia




Chockad

Tja bloggen, cia här!

Sämst uppdatering nu men jag har inte orkat, som om nea skulle skriva nåt heller lixom. Kollade iallafall på bella&tyra show igår då kissie var med, jag blev helt chockad! Jag trodde inte att min idol skulle vara bitchig mot Bella och Tyra, hon sa lixom rätt ut att hon inte tyckte om dem och de bara fortsatte ställa fråga efter fråga. Men det är bra Kissie, ta ingen skit! Jag trodde verkligen inte att hon skulle vara så att hon var bitchig, trodde hon skulle skärpa sig lite eftersom 100 000 tittar på det programmet. Men vet ni vad jag tror? Jag tror att det var ju Kissie som dom vela ha som gäst, inte Alexandra, och det fick de ju, Kissie!






Yoga

Hej cia här!

I torsdags på religionen var vi på yoga med klassen, det var kanske hur skönt som helst. Nästan så att man skulle börja gå på det där. Han yogaläraren eller vad det heter hade värsta lugna rösten, satt och tänkte ett tag på om en tjej skulle vara instruktör. Tänk att försöka slappna av och så kommer typ Idol-Anna (hon som sjöng "Ring Ring, bara du sog en signal) och börjar prata. Då skulle jag typ dö eller nå. När yogan var slut så knakade det som bara den i allas leder och sånt, sååå himla äckligt! Jag blir mobbad för hur jag säger YOGA också, jag lägger betoningen på o:et men alla andra är så sega och drar typ ut på o:et så det blir alldeles konsigt.


Så här stod vi då, det gick faktiskt helt okej. Men är man en av The Pinkys och kan cykla enhjuling så är man lite speciell. Det var värsta längesen vi cyklade enhjuling, det lär vi göra någon dag Nea!



Söndag

Tja bloggen! Cia här

Idag skulle jag dömt typ f12 på lindis men den matchen blev inställd, ska jag aldrig få döma jag eller? Antingen är jag skadad eller så blir matcherna inställd typ.

Nu kan jag stryka lite mer från min äckellista.

- Biologiseminarie
- Svenskatal
- Samhällsprov  6 maj <-------
- Svenska bearbetningar in, 2 st, 7 maj
<------
- Spanskaprov, 100 ord 11 maj
- Inlämning av religionsarbete 11 maj
- Psykologiarbete in 12 maj
- Fysik B nationella
- Inlämning av biologiarbete 21 maj
- Svenska bokdiskussion
- Teaterredovisning någon gång






Jag kallar det utklassning

Tja bloggen! Cia här

Hade match idag mot Järbo, det var ju en väldigt kul match. Eller inte. Är man mittback så stannar man vid mittlinjen, och där stod jag resten av matchen. Eller just ja, jag lära gå tillbaka neråt när de fick avspark. Ananrs blev det som sagt 12-1 till oss! Jajam inte så mycket mer att säga om den matchen. Ska till skolan till halv 9 i morrn och sen har jag vääärldens hål mellan 09.30-13.00, väldigt kul. Ska passa på att bearbeta en essä som jag skrev i tvåan, shit vad dålig svenska! Men nu måste jag gå och duscha, kanske ska gå ner och sätta mig breve mamma och stinka lite först. ha det!

Haha, enjoy!



.

Ciisen här igen då! Bloggar jag ensam här eller?

Jörgen, min fysiklärare, får stå för dagens citat idag.
Alla vet ju att BMI mäts genom att man räknar lite med vikten och längden.

Jörgen: Jag är inte överviktig, jag är underlång.


Ooorka

Tja tja cia här!

Sitter och bearbetar gamla texter på svenskan nu så att jag ska få mitt mvg. Hade nationellt prov idag, tal, och jag pratade om nätdejting. Vi fick reda på betyget direkt och jag fick mvg, väldigt najs kan jag ju säga! Ska iallafall bearbeta en essä och en populärvetenskaplig artikel, så jobbigt. Har sjukt mycket kvar i skolan nu.

- Biologiseminarie
- Svenskatal
- Samhällsprov  6 maj
- Svenska bearbetningar in, 2 st, 7 maj
- Spanskaprov, 100 ord 11 maj
- Inlämning av religionsarbete 11 maj
- Psykologiarbete in 12 maj
- Fysik B nationella
- Inlämning av biologiarbete 21 maj
- Svenska bokdiskussion
- Teaterredovisning någon gång

Det fattas säkert något jag inte har koll på men det där är alltså på typ 3 veckor som vi har allting, hur ska jag orka? Men lite skönt när man tagit studenten och kan tänka att man läst Natur, man har behörighet till alla program på högskolan/universitet. Hihihiihh!

Jag och Lollo sista pril.



Sorry

Hej hej Cia här!

Lite dålig uppdatering här på bloggen men men, vi har haft annat att göra i helgen faktiskt. I fredags när det var Valborg så grillade hos Lollo med lite folk och efter det så stack vi till Ida som bor ganska nära Lollo. Drack ju inte alltför gott men Malin och jag fixade och bytte lite så det blev ganska najs ändå. Det var en del folk hos Ida när vi kom men efter ett tag så var det tydligen goya som lockade, undra om det var kul där? Vi tänkte åka till stan och gå ut men det blev ändrade planer.

Igår var vi hos Tora, jag och Nea, och där åt vi tacos, åt fruktsallad. Ytterst trevligt! Vi spelade memory också, och Tora vann med ETT par över mig, Nea hade inte lika många par dock. Puttenutt.. Efter det gick vi och lade oss och kollade på Paranormal activity, chicken som jag är satt jag för det mesta med händerna över öronen och kollade bortåt eller blundade. Jag gillar inte riktigt skräckfilmer, jag gillar disneyfilmer höhö.

 

 

 


Bullar

Tja bloggen! Cia här

Jag fick som sagt något ryck häromdagen och ställde mig och bakade 131 st bullar. De blev hur goda som helst, och såklart gjorde jag mest vaniljbullar. Kanelbullar är inte lika gott. Nea kom över och gjorde mig sällskap, hon skulle egentligen plugga men vi vet alla hur det blev med den saken. Hjälpte henne med typ 1 uppgift kanske som ändå bara var ett slarvfel.




PowerPuffPinglorna

Tjaa cia här!

Håller på att packa nu eftersom The Pinkys ska till Tora och leka ikväll. Vi ska kolla på film, äta gott, skvallra, prata skit och spela spel, sen sover vi över där också. Det kommer bli värsta myskvällen, innan match och allt. Nea har ju problem med ljumskarna så vi får se hur det blir med fotboll för henne. Berättar mer om Valborg i morgon eller nå för nu ska jag åka. Kul att det spöregnar och vi ska ta mopparna, på med regnkläder! Ha det bra!

XOXO Cia




RSS 2.0