Söndag 31/1-010

Tja bloggen!
Cia som skriver nu.

Jag tror att Nea har stängt av sin mobil, den muppen. Haha, vart ringde hennes mamma då? XD Lelle (www.ellenbma.blogg.se) berätta det idag och det var bara föör kul!

Jag har funderat på en sak. Visst låter det mycket bättre om man säger 010 (nolltio) än 10 när man ska säga året om man säger datumet? Det tycker iallfall jag, men så är jag ganska unik också. Tog en promenad med Wilma sötnosen och nu sitter jag och kollar på The hills nu och efter det är det The city. Så himla bra program! Mamma och pappa har åkt på bio och det är så skönt att vara själv hemma men ändå inte. Aja, jag har iaf bifflår, apropå ingenting. MOHAHA

Ha de bra XOXO Cia


Längtar efter sommaren men vill ha vinter också. Det är inte lätt när det är svårt.






Shobidoua

Tjeena bloggen, Cia här!

Hade träning idag. Skulle egentligen vara kl. 16 men eftersom det var innebandymatch så var vi tvungen att flytta den till kl. 11, på en söndag. KUL! Fick gå själv (pappa skjutsar) till träningen för att Nea... inte kunde... ÅHÅHÅ!  Iallafall så gjorde vi lite övningar och sen spel. Mindre kul att vara 8 st + målis på träningen men det blir bra kondisträning iaf.

Jag försöker få tag på lilla schnesen nu men jag lyckas inte riktigt. Vill gå å köpa lite nötter innan Köping ikväll. Våran söndagstradition. Just ja, var ju och lyssna på sweet minority på maxim igår, 100 kr för inträde och vi var väl där till halv 10, 10? Men dom spelade dom två bästa låtarna, shine och castle of sand, värsta bra! Sen gick vi till saints och jaa, lekte, spela? ja inte vet jag vad man säger, men iaf ett spel som heter typ pling. Haha! Fast vi bytte ut det mot cicci också. Sen vidare till hangloose där vi träffa Maria, Sofia, Andreas, Jonas och Truls. Lite småsegt faktiskt men men.

Nu ska jag nog gå å duscha, tråkigt men man lär väl göra det också.

Ha de bra! Puss och kram

Ps. Gå in och kolla på söta lilla tissans blogg http://ellenbma.blogg.se/






Balklänning

Cia här igen!

Måste börja uppdatera ofta nu så att det finns massa att läsa. Var ju till stan idag och kollade på balklänning. Jag var in på Gimlins och hittade en som jag nog ska köpa, men det är bara det att kjolen är MEGASTOR. Känns som om man kommer där men världens klänning och bara mejar ner folk, nästan. Men den va seriöst skitsnygg, blå med sånt där vitt tyg med hål i. Kan inte förklara men jag lägger upp en bild sen. Ska betala den på måndag om jag inte ångrar mig förstås. Var in på klädpiraten och kollade också men där fanns det inte nå speciella tyckte jag. Gimlins har skitsnygga + att dom har rea. Gå dit om ni ska kika på klänningar!

Gick lite på stan med mami efter också och köpte en svart bh på H&M innan jag skulle åka med Johanna å hennes mamma hem. Mamma och pappa skulle till Mange och hälsa på men eftersom jag ska ta 19.00 bussen ikväll in till stan vill jag inte komma hem precis innan och fixa mig.

Näe nu ska jag gå och göra lite mat åt mej, är värsta hungrig. Hoppas vi har något mumsigt.
Ha de bra, slänger nog in ett inlägg innan jag åker, om inte två.

XOXO Cia


It's snow in Sweden!

YO Bitches!

Linnea här..
Är det någon som tänkt på att det kommit very mucho snö den här vintern..?
Det har jag, och vet ni?  I love it!
Här kommer lite bilder ;)

Ha en bra dag allihopa!
XOXO Linnea









Ojdå hur man såg ut, haha! Men skitsammma :)


GOD EFTERMIDDAG

Tjoo bitches Cia här

Låter lite tidigt att säga eftermiddag redan men klockan är ju efter 12 så att det får väl bli så. Ska åka med mamma å pappa till stan nu och gå och prova balklänning med mamma. Har en känsla av att pappa inte vill vara med mig och prova saker, han trivs mycket bättre på clas ohlson. Men vi ska iallafall kolla på två ställen om de har några fina balklänningar. Lollo har redan hittat sin och det kommer jju ta 4 månader att fixa en, hon specialbeställde. Nu måste jag gå ut för annars börjar väl pappa tuta ihjäl sig, INTE ovanligt. Ha det bra!

LOCAL HEROES GALA IKVÄLL!!!!!

XOXO Cia I know you love me





Style by Maria Montazami

Åååhh har ni kära läsare sett reklamen för MAX där Maria Montazami var med och inredde tv-rutan litegrann?

Cia - Haha, det där lät som Maria Montazami
Tystnad i våra egna tankar
Cia och Linnéa - Aaaah det är ju hon!
Sitter och kollar fascinerande på tv:n
Linnéa - Värsta bra, style by Montazami. Det där lär vi ha med i bloggen!
Cia -  Jaaaaaa, jag tänkte precis på det!

http://www.youtube.com/watch?v=3xkQzNSvPNY





Veckans inne- och utelista!




Kissie ska vara med i TV



VI ÄLSKAR KISSIE!



Våran nya inne- och utelista

SNÖ









25:ans sena och sega bussar

Gävle ligger för långt bort från oss

Kissie åkte aldrig till Argentina för att medverka i WipeOut :(



Fredagsmys!

Yo yo bitches!

Nu sitter vi här båda två och äter lite nötter och frystorkade jordgubbar med vit choklad. Mums! Vi vet att vi är lite nyttiga av oss, inför beach 010 lixom! Idag var Cia på stan och kollade om ett linne fanns kvar som va SJUKT SNYGGT men den fanns inte kvar. Så då åkte hon till Valbo, ensamvargen själv, och kollade om det fanns där men det var ju såklart slut. Lägger Kenza upp bilder på något hon köpt är det ju slut direkt. Ååååååhhh de va verkligen dösnyggt! vad ska Cia nu ha i morgon lixom? Beslutsångest för kläder? JA! Men det är ju inte ovanligt.

Sitter och kollar på Magic at waverly place nu, typiskt fredagkväll när vi är med varanda. WE BELONG TOGETHER! You know it, We know it, Everybody knows it.

We know you love us
XOXO "The two and only"




Nämen oj en ...?

Tjatja!
Linnea här, titta va jag hitta i arkivet!
Vad heter dom som brukar sitta sådär? Tacksam för svar.

I know u love me!
XOXO Linnea





Ledig

Tjatja bloggen!

Linnea här! Idag är man såklart ledig, jag och nathalie fixade så vi fick labba med andra gruppen på naturkunskapen och fysiken så så då behövde vi inte göra de idag. På matten och kemin är Christina borta så då har vi inget sånt heller! Den enda lektionen som jag hade idag var engelska, men jag frågade vad vi skulle göra och sånt, så jag fick vara ledig från den också! Woho, härligt.

Men nu blir det att skriva naturkunskapen som en crazy mama eftersom den ska in idag men jag har bara skrivit några rader..... Och det ska vara TRE sidor ;o

Men ah nu får jag ta och börja med det så man kan bli klar någongång!

See yah!
XOXO Linnea




Cia kommer du ihåg den snygga bilden på din data som "försvann" hela tiden? :D


Värsta coolt!

Cia again!

Asså sånt som händer ganska ofta med mig och Nea är att vi gör någonting EXAKT samtidigt. Det kan vara att börja sjunga på en sång precis samtidigt och då börjar vi med samma ord också. Nyss så skicka vi sms samtidigt, jag skrev att hon skulle kolla boggen och hon skrev att vi ska vara med varandra idag. Vi har inte skrivit med varandra förr idag men just nu när jag skrivit kalrt mitt sms och skickat så fick jag svar direkt om något helt annat. Det är värsta coolt ju!

Vi hör lixom ihop!
Ha en bra dag!
XOXO Cia



Hawaii -08

Tjaa bloggen!

Cia här nu.

Nea med den legendariska ***** ligger säkert hemma och sover nu, det skulle ju inte förvåna mig. Hon är ledig så hon är tvungen att skriva minst 2 inlägg idag. NEA MINST 2! Jag sitter iallafall i skolan och försöker skriva en debattartikel för vargjakt. Det gick ganska bra tycker jag tills folk började prata om bloggar, då blev det helt plötsligt mycket roligare att prata om.

Fick reda på idag att Local heroes galan är kl. 20.00 för allmänheten och Sweet minority spelar först av alla banden. Dom är föör bra! www.myspace.com/sweetminority. Har såklart röstat på dom som årets nykomlingar, tror jag det var. Känner att jag har koll nu men jag röstade iallafall..! Galan är i morgon och jag ska dit med Anna och Johanna, vet inte riktigt om Diana skulle med men vi hoppas på det. Efter tänkte vi gå ut, det var ett tag sedan man var ute någonstans, annat än old saints, så tagga i morrn!

Nu måste jag fortsätta skriva på artikeln, jag tänkte vara flitig den sista kvarten.

I know you love me XOXO CIA


Bilder var det här!


Linnea


Cia


Cia & Linnea

NY FRILLA

hejhej!

Nu har en viss person klippt sig, någon som kan se vem det är?











I love schooool!

Heyy Ciiiiia här:D

Såklart jag inte tycker om skolan. Orkar verkligen inte nu, suck. Ska läsa en text i en spanskabok som är typ hur svår som helst och jag slår typ upp varannat ord. Jag känner att det är en aning för svårt även om man läser steg 5. Aja, ska prata om trevliga saker annars blir jag på dåligt humör och får säkert damp snart. Har haft alldeles för många damputbrott på sistone. Men just ja, trevliga saker var det ja.

Hade träning igår, började med lite aerobics och det är ju fööör kul att kolla på Nea när hon står där och försöker. Men men, Lyssna på tommy, om 2 ggr så kommer alla kunna övningarna, bara å kämpa på! Efter det så gjorde vi några övningar som behövs i Bollnäs sen när vi är 5 st på plan. Det blir sjukt jobbigt för målvakten när bollen får studsa i väggen hur mycket som helst och den är aldrig död typ. På slutet spelar vi alltid och vi hade en liten ring som man alltid hade när man var liten i mitten på plan. Sten tyckte vi hade vart så duktiga. Guldstjärnor åt oss.

Ska nog gå på en liten promenad med pluttiluttan, Wilma, sen. Ska du med Schnesen??

I know you love me bitches XOXO Goss.... Cia


Aaaaaw vi är fööör söta! Love you Nea<3

Vi är väl föööör söta! Taget sommaren 1999, Jag var 7.5 och Nea 5.5 år.

Vad var det jag sa?

Hej bloggen!

Linnea här! kom nyss hem från skola, slutade halv fem....
Imorgon ska arbetet in som jag nämnde förut, u know? Och vad var det jag sa? "Kommer sitta som en galning kvällen före". Jag hade rätt som vanligt, menmen det är väl sånt man får leva med. Att alltid ha rätt alltså ;)

Och att det snöar asmycket gillar vi, visst Cia ?!? :D

Aja nu ska man plugga lite, see yah!

XOXO Linnea





Cia bli inte arg på mig nu, men bilden va cool!



trena trena trena

HEJ ALLA GLADA!

Snart är det träning.

Hörs!

XOXO The two and only





Cia och Jag.... Vi e bäst!

Hej igen!

Linnea här, jag tänkte bara säga att jag och Cia är bäst!
Allt kommer bli så bäst!
Hela världen kommer jubla när vi blir kända bloggare :D
Everybody love us!

XoXo Cia&Linnea, "dombästa"






Klippte såklart bort min böjda strutskropp!





Gissa vem :D

Hejhejhej

Heej bloggen:D
Ciisen here

Kort uppdatering innan jag lägger mig, lär lägga mig tidigare på kvällarna nu.
Det är ganska skönt hittills att gå sista terminen men snart kommer väl de jobbiga proven och alla saker som ska in. Det är kanske mindre ämnen men det är nu man läser kurs B. Men men, har ju en hel del att se fram emot som studentkryssningen!

Måste lägga mej nu, sa till lollo att det skulle bli senast kvart över 10 men de gick ju inte att hålla.
Gonatt darlings<3
XOXO Cia








The chinees inside

Hej bloggen !

Ja Linnea här.. Tänkte bara uppdatera:D



Cool bild va....? not ;)

KOMMENTERA



Norrhams nördar rånar och mördar!

Tjaa bloggen:D

Nu sitter vi här i soffan som vanligt på söndagkvällar och har precis kollat klart på köping. Ska starta vårat egna lilla program sen, "I en annan del av Norrsundet". Linnéa har med sig sin mattebok som vanligt. Hon har precis börjat med Matte B nu. Hade träning idag och vi har börjat träna inför Ljusnan cup i Bollnäs. Man spelar i en hockeyrink med 5 utespelare på plan. Kommer bli sjukt jobbigt men det kommer bli värsta kul iallfall. Hade lite styrka i slutet också men med våra muskler var det ingenting man kommer känna av i morgon, daah.

Ska kolla lite på tv nu och sen måste man väl lägga sej, skola i morrn suck.. Längtar redan till nästa helg:)

XOXO Cia och Linnéa


Hello

Tjenamors bloggen Linnea här!

Haha jag tror att jag måste lägga mig tidigare på vardagarna, igår när jag kom hem från skolan somnade jag nämligen i soffan och sov till 19 av att mamma ringde och väckte mig. Hon var hos våra grannar för dom skulle bjuda oss på mat, så då gick jag över dit och åt. Efter maten la jag mig i deras soffa, lat eller vadå? :D

Idag vakna jag kl 13, och jag hade inte ens vaknat nåt innan och somnat om igen.. Det brukar jag göra i vanliga fall, haha! Ja men iaf så sitter jag och pluggar lite nu så man inte får göra allt i sista sekund. Jag kommer säkert ändå sitta som en galning kvällen före det ska in, men det känns bättre och göra lite nu och sedan tänka "jag gör det senare".. Inte bra..

Ha de bra!
xoxo Linnéa




Jag just nu hehe..


Yeay!

Tja bloggen, Ciiia här !
Sitter hos Johanna nu med lite folk å ska kanske ut sen, till Kharma, om det är nå folk. Helgen före lön är inte bra. Annars blir vi kvar här å spelar lite spel. Sofie brände, stavning, mig med min volume master så nu har jag ont i huvudet. Inte bra! Sover kvar här också, lite småkrångligt å ta sig till stan och sen hem lixom. Va gör du ikväll Nea??? :D

Puss å kram!

Crackhead-dansen

Tja bloggen!

Vi var på väg till bussen när detta hände. Ni kan ju se själv och tänk er då att vara med och stå och kolla på Linnéa när hon håller på. Det här är bara en av alla roliga saker vi gör eller gjort. Vi säger ganska ofta att man skulle behöva filma allting som man gör annars missar man en hel del. Enjoy!

XOXO Cia och Linnéa
We know you love us



Fruktsallad

Tjaa bloggen!

The two and only here!
Nu sitter vi här vid köksbordet hos Cilen och äter fruktsallad som vi, Cia, gjort såå bra! Mums! Okej, lite nötter och dajm också. Sällan Linnéa äter dajm och sällan Cia äter nötter! Katching!

Nu måste vi jobba lite på våran serie, den kommer upp alldeles snart för de som saknar oss för mycket. Den blir om våran lilla historia på väg till bussen. Läs igen snart.

XOXO Cia å Linnéa
We know you love us



En dag kvar.

Heej bloggen!

>>Cia häär<< Varför kan det inte bara vara helg hela veckan? Det enda som är kul på vardagarna är väl träningarna men nu är båda sjuk så då tränar vi inte ens. Plugga måste man också gör men för mig så har inte det kommit igång än. Väldigt skönt eftersom jag trodde att man skulle behöva börja redan första dagen eller nå.

Apropå ingenting så är det bara jag som säger Nea åt Linnéa så nu tänker ja skriva det här så att jag inte blir förvirrad. Hur jag med koll skulle kunna bli det vet jag inte men för säkerhets skull. Idag har jag haft min andra religionlektion som verkar ganska kul faktiskt. Kanske för att vi inte börjat med någon religion än utan med etik och moral. Skillnaden var väl typ att ena är tanken och andra handlingen. Läraren berätta iallafall en saga, jag älskar sagor med lyckliga slut, även om det inte var lyckligt nu. Det påminner mig om när man gick på mellanstadiet och man kom in på morgonen och läraren började läsa Sune eller någon annan bok. Det var så mysigt och när det var jul så tände hon alltid ett ljus medans. Fattar inte att jag kommer ihåg vissa saker med mitt minne. Men man kommer väl ihåg det man vill antar jag.

Idag slutade jag 3 så jag tog 15.05 bussen hem medan Nea sitter kvar i skolan till 16.35 bussen. Ni skulle se hennes schema, ja tror inte att mitt var så jobbigt när jag gick i ettan. Helt sjukt. Hon kommer nog hem när som helst så hon ringer efter hon ätit sina kuddmackor. Ni vet såna där knäckebrödsmackor som har kuddar på ena sidan. Vi är helt beroende. Vi pratade nyss på sms om att har man god frukost hemma så längtar man till den på kvällen eller finns det bananer hemma så längtar man efter dem i skolan. Är vi helt störd eller? "Man blir som man umgås" har jag hört eller som Nea säger "Man blir som man är". Jag tror att vi är ganska lika så då passar vi ganska bra ihop, som de senaste 15 åren!

Ha de så bra gorgeous you!
XOXO Cia

Finally! have you missed us?

Tja tja bloggen:D


Vi är två tjejer som går på det naturvetenskapliga programmet på Vasa, I know, 2 smartisar. På fritiden spelar vi fotboll i Norrhams damlag (<3), umgås med kompisar och det vanliga tonåringar gör. Vi åker även en hel del buss men det är sånt man får ta höhö. Man måste ju göra en hel del uppoffringar i livet och där har vi en. Känner man oss så glömmer man var vi bor för ni kommer att ha fullt upp å älska oss.

Iallafall så har vi försökt fixa en header men det går inte alls bra. Vi försöker såklart så gott vi kan men det är inte lätt när man inte har någon aning om hur man gör. Det är inte lätt när det är svårt. Även fast Cia aldrig fattar ordspråk för dom är ju för dåliga, så kan det vara lite kul ibland. Asså vem säger att lampan är tänd fast ingen är hemma om man tänder lampan innan man går? Ja inte då Cia iallafall.

Vi kommer skriva vem det är som skriver innan varje inlägg såklart så våra kära läsare inte börjar fundera alldeles för mycket och blir alldeles förvirrade. Det är ju inte meningen. Katching. Men just ja, headern måste vi fixa ASAP så att vi kan börja göra reklam för bloggen överallt. I den här bloggen kommer vi skriva om våra liv, lite vad som händer och då kan det bli typ vad som helst. Ingen bloggare är alltför personlig i bloggen för att de har lärt sig en läxa redan men vad vet vi om det? Skämta, men det kommer bli en hel del internt, roligt, puckat och intressant saker här men inte alla detaljer. We know you love us but sorry.

Det första inlägget avklarat, pust, but we did it!
ha de bra så hörs vi snart igen! Puss å kram

We know you love us<3



Ett antal år sen..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0