31 mars

Tjaa cia här!

Sitter och pluggar lite religion nu, ska snart på träning så man lär väl gå och byta om antar jag. Jag och Linnéa ska gå typ kvart i, egentligen ska man väl vara där kvart i men ingen är det ändå. Vi är helt ombytta och klara när vi kommer dit så.. Hade psykologiprov idag också, känns kul att jag glömde svara på sista frågan, flummade runt lite men svarade aldrig på frågan, haha. Lyckat! Fick också höra värsta chocken igår! Kan tyvärr inte säga något i bloggen men jag och Lollo bara satt och gapade hela kvällen typ. Chocken har lagt sig lite men jag fattar fortfarande det inte. Aja, ska väl byta om nu så inte Linnéa behöver vänta på mig. Som om hon någon gång gjort det, brukar vara tvärtom. Ha det bra!

XOXO Cia


Lägger in en rolig bild också på min bögkompis <3


kemiprov

hejhej nesen här .

Idag hade jag och Cia sovmorgon fast det var inte så jättelång. Jag fick i alla fall sova en timme längre, ända till 07.30! Haha jättelänge.. Not! Iaf så hade jag kemiprov idag och det gick väl okej men inge mer.. Jag tror nog att jag fick G, blir förvånad om jag fick mer eller mindre. Höhö jag är nöjd om jag får G, ska man verkligen vara det? Okej det beror väl på från person till person, jag är ju inte så smart om man säger så. Eller jo det är jag förresten, men jag vill inte visa det. Aja whatever vem bryr sig lixom?!

xoxo Linnéa


Ny bloggdesign?

Tjaa Ciisen här!

Ja nu var det såhär att Lelle skulle fixa ny design men hon stack efter ett tag så vi lär väl få ha den här. Vi hade värsta coola leopardmönstret fast i rosa nyss men det tyckte inte nea om. Ska försöka kolla om det går att ändra headern, eller det får nea fixa. Jag lär ju skriva spanska och plugga psykologi och hon har ju haft sitt prov idag. Uppdatering så att folk vet varför headern är lite mindre bra. Hoppas nea lyckas snart. Kram

XOXO Cia


Längtar tills Emma kommer hiiiiit! Jag vill ha sommar nu !


30 mars

Tjoho Cia här!

Idag har jag väl inte gjort något särskilt, gått i skolan. Bussen var ju såklart sen i morse också men nu hade jag sällskap av Nea. Jag tog upp spanskagrejerna och tänkte göra lite men det tog sån tid att få upp dom ur väskan så bussen hann komma. Skulle haft möte med min PA-lärare men Lollo fick ta min tid, så jag hade det efter skolan istället. Vi får minst VG, han ska bara diskutera med någon annan lärare för att han är ny när det gäller projektarbeteshandledare. Satt och fixade naglarna när vi kollade på Hollywoodfruar igår så de är lite coola också. Men som sagt så har jag lite att stå i, först ska jag fixa klart spanskan sen lär jag börja plugga till psykologiprovet som är i morgon. Wish me luck!

XOXO Cia




nötter o tv

TJA Linnea här dårå..

Idag har jag gått i skolan as usual. När skolan var slut så gick jag till den sega bussen för att sitta i den i en timme, om jag gör det så kommer jag hem till mitt hus i världens ände. Då ringde jag sedan till Cia för vi skulle till konsum och köpa nötter, inget ovanligt. Hur gott som helst! Så vi gick hem till Cia Pinky Wikberg med våra nötter i behåll för vi skulle plugga i ca en halvtimme innan det kära programmet Top Model började!!! Det var inga långa med, de fick högst vara 1.70. Så där skulle ju jag passa in, och Cia med för den delen? Eller....?! hihihi. Ja men iaf efter det underbara programmet så var det ett till underbart program, nämligen Svenska Hollywoodfruar!! Helt perfa lixom. Jag älskar Maria Montazami, hon är för kul. Så ja, det var en kul kväll i alla fall.

xoxo Linnéa


En av deltagarna i America's next top model!

Hard work work

Tja bloggen!
Cia här

Så himla dryg dag idag, skulle åkt med 8.25 bussen men näe, den hade fastnat i bergby så den kom vid 9.10. Kom precis i tid till samhällen kl. 10. På den lektionen satt vi bara i datasalen och vi vet hur det brukar bli då, det kom ju upp 340 bilder från studentkryssningen igår så då kollade alla på de, annars har det varit bilder från klassfesten och studentkryssningen som andra knäppt. NV3C är så flitig på de lektionerna.

Nu har jag vart lite flitig med spanskan, det blev ju ingen lektion på fredag när en grupp skulle ha bokdiskussion så då fick vi skriva och skicka in istället. Såå mycket jobbigare men men. Vi lär skicka in den till i morrn också, kanske en väldigt dryg vecka.

Att göra-lista

Läsa spanskatext och skriva analys

Läsa teaterpjäsen och skriva analys

Religionsprov

Psykologiprov

Någonting har jag att se fram emot om jag är duktig idag är att Nea och jag ska gå ner till Konsum när hon kommer hem och köpa nötter. Sedan ska vi kolla på Top model 13 som börjar idag kl. 8 och sen Svenska hollywoodfruar kl. 9. yeay! Ska fortsätta med spanskan nu.

XOXO Cia






Go tippen!

Heej Cia här!

Tycker inte folk att nea är sämst på att uppdatera? Det tycker då jag iallalfall. Nu sitter jag här med hicka och har vart på träning ikväll, 2 h 40 min, löpträning ute och sen inomhusträning. Vi ska vara på vifors på vårsäsongen men om tippen blir klar innan så tränar vi nog där. Amanda mobbar mig för att vi tränar på tippen som är full av sorkhål, det är seriöst farligt att träna där ju. Fick skitont i vaderna idag efter löpträningen också, kan vara för att vi springer på asfalt. I somras var jag borta halva säsongen för att jag troligen hade lårmuskelinflammation och sommaren innan det var det ljumskarna. Nu vill jag vara helt bra och så kan jag träna i Finland med ett lag också, så himla kul! Ska hoppa i duschen nu iallafall, ha det!

XOXO Cia


Diggar den här plan.


God morgon!

Tja Cia här!

Hoppas alla kommit ihåg att ställa om klockan nu då. Jag har gjort med men i huvudet är klockan fortfarande tjugo över 10. Annars låter det så mycket om man sov till typ 11. Idag lär jag plugga en hel del eftersom jag har 2 inlämningar och 2 prov nästa vecka. Lärarna lyckas verkligen pricka in allt bra, eller inte. Allt sista veckan innan påsklovet. Jag vill ha lov nu!!! Ikväll är det träning också sen så kommer min bror hem och hälsar på. Mamma och pappa skulle på någon konsert så det ska bli skönt att vara själv hemma lite. Ska väl ta å pallra mig ner till köket nu och äta frukost. ha det!

XOXO Cia




27 mars- 010

Hellu Cia här.

Igår var ju jag som sagt hos Johanna och Sofie var såklart också där. Vi fixades oss innan vi spelade lite spel, bl.a. sms-roulette. Sorry om folk fick något konstigt sms. Sofie skickade också ett sms till en person som vart lite småjobbigt. Jag visste inte om det förrns efter hon skickat. Aja, det var iallafall Sofie som vann. Just ja, är ju skyldig henne pengar. Efter ett tag kom 2 av Johannas grannar och var med och spelade ett annat spel. Sen åkte vi till Kharma innan 11, när det är gratis inträde. Andreas och Katja var där, typ enda gången jag såg dom var vid bardisken när de stod helt själv typ. Tyvärr hade Johanna ingen kamera med blixt men men, man blir ju jämt sååå himla snygg på bilder ute.

Hörde nyss att det är earth hour ikväll också, allt släck såklart utom tv:n. Sitter och kollar på freaky friday, älskar high school filmer. Någon som har ett förslag på en bra sån film? Ska fortsätta kika nu, ha det bra!

XOXO Cia


Bild från kryssningen, beach-tema så att ni vet.


26 mars

Hello! Cia här

Ja nu tänkte ju jag ta 5 bussen in men då går det ju självklart inte någon, jag som är klar och allt. Får väl ta halv 6 då, som betyder att jag är i stan halv 7, som betyder att jag är i Sandviken 7 (om jag har tur med att det går bussar), som betyder att jag är hos johanna typ kvart över. Det blir ju värsta sent men men. Vi ska iallafall vara där och fixa oss sen blev det nånstans eller något som hette steel, eller nå? Efter det utgång på Kharma, det kommer tydligen två paradise hotel-deltagare, Katja och Andreas. Ganska najs att det är gratis inträde före 11, för oss som inte har så mycket pengar över. Jag gillart! Näe men nu ska väl jag packa det sista innan jag sticker till bussen. Have fun tonight!

XOXO Cia


Slänger in en bild på snyggaste Lollo !

Hurtigrutten

Tjaa bitches! Blonda pinkysen här

Skulle lägga mig tidigt igår kväll men det blev ju inte så, som vanligt. Nea lära ju göra det egentligen för hon hade matteprov direkt på morgonen idag men hon gick inte heller och lade sig tidigt. Nu har jag iallafall vart ute och sprungit, för dom som vet hur det ser ut så sprang jag från fabriken, stora vägen till typ epa och svängde där, sedan förbi Konsum, till Verket och sen hem. Flitigt I KNOW! Känner mig så duktig nu. Funderar på att göra coola naglar, hittills är de rosa men vi får väl se. Ska hoppa i duschen nu innan jag åker till Johanna. Ska ut ikväll och träffa folk jag inte sett på länge, MYS! Ha det bäst

XOXO Cia





Dagens citat



När vi idag sitter och pluggar så spelas en ganska lugn låt på cias data.
Helt plötsligt får cia nå ryck tydligen.

cia: Som som sommaren, allting börjar om om om igen... lalallaa
Linnea ger blicken: "är du störd i hela huvudet eller"

Alltså det blir verkligen ytterst konstigt när hon sjunger i otakt, och att det dessutom är en annan låt gör det hela ännu konstigare!




woho!!!!!


Våfflor

Tjaa Cia här!

Har precis ätit klart våfflor, värsta mums ju! Det var såklart grädde och hallonsylt till. Linnéa började jobba lite matte medans jag fortfarande åt och hon klarar massa c-uppgifter. Duktig flicka! Puss! Haha. Neeej, nu spillde jag mjölk över mig, wooopsi. ÅÅh, vad jobbigt.

Jag hade ju fysikprov idag, jag fick seriöst damp. Jörgen såg hur jag såg mindre glad ut och sa att det fanns lättare uppgifter senare så det var nog en svår som jag höll på med, hoppas jag! Jag tror nästan att det inte gick bra alls. Jaja, det är ju nationella som räknas iallafall. I morgon får jag reda på vad jag fick för betyg på talet, ceremoniellt på Lollos bröllop. Tog upp lite dumma saker som hon gjort, fast jag tog saker som jag själv gjort, haha. Det är ju helt omöjligt att komma på saker när man verkligen ska komma på dom. Men sen någon gång kommer de bara ploppa upp i huvudet. Aja, ska skriva biologi nu. Puss!

XOXO Cia och Linnéa på ett hörn








Dagens citat



Lollo - Einstein kan ju bara gå och dö han.

Smartass

XOXO Cia


Hhahahha

Tja tja The pinkys här!

En film uppe nu, enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=tprG8rpE9c4

XOXO The pinkys




Ooh tss

Tjaa bitches Cia här!

Tränade idag och var flitig, iofs var jag ledig hela dagen och det var rätt skönt kan jag säga! Jag, Lelle och nea knäppte massa kort och filmade i typ 45 min efter träningen som jag lär lägga upp sen. Lite kort kommer här iallafall. Ska lägga mig nu. Ha det!

XOXO Cia

Dagens hoppbild


Såhär gör tydligen jag på fotbollsplanen, knuffar med stjärten, haha!



Dagens fjortisbild, lärde oss av THE fjortis Ellen Åström
Älska bilden!





Lelle - Nu dog den.
Cia - Meh, den brukar inte dö.
Lelle - Men nu dog den iallafall.
Allmänt prat.
Cia - Kan inte fatta att den dog.
Allmänt prat.
Lelle - Nu dog den igen.
Cia - MEH!
Allmänt prat.
Lelle - Så dör den.
Cia - :O
Lelle - Hahah skämta bara.
Allmänt prat, men med väldigt mycket ljusare röster.



Studentkryssningen

Tjaa! Cia här

Nu har jag äntligen sovit ut lite. Gick och lade mig typ direkt när jag kom hem vid 10 igår kväll. I lördags natt så stängde typ discona kl. 6 så gick vi och åt frukost en stund efter det, efter att vi hade vart på ene fterfest typ i en bar. Inte för att vi var så hungriga  men vi gick och åt ändå. Inte Anna då för hon hade lagt sig vid halv 6. Jag, Lollo, Amanda, Erik och Gugge gick och åt frukost. Det jag inte fattar är att hur kunde vi gått och lagt oss 8 om vi åt frukost vid 6.20 typ? Vi satt ju inte på frukosten i en och en halv timme direkt.

Asså det var kanske hur sjukt kul som helst! Konstig ordning nu men skit samma. Vi gick och åt typ direkt när vi kom på båten, eller typ direkt. Det var helt okej mat och så fick man 2 flaskor vin vid varje bort. Ieuw! Men efter maten gick vi till hytten och började fixa oss och det tog lite tid. Efter det gick vi oss dansade eller något sånt. Gjorde lite allt möjligt. Jag och Lollo stack iväg till en annan hytt och efter ett tag hittade vi våra flickisar igen. Tog kort med Peter Siepen också, respekt! Haha. Jaa, sen dansade vi lite mer och hade hur kul som helst. Det var nästan för mycket folk nere men det var kul ändå.

Vaknade som sagt 10 av att Anna och Niklas låg och pratade så då gick det inte att somna om. Fick sparka och knuffa på Niklas eftersom jag låg i den ena sängen där nere och Anna och Niklas i den andra. Jag var närmast och han snarkade hela tiden. Jaja, gick upp vid 11 kanske och fixade till oss så vi inte såg ut som ett gäng uteliggare. Kl. 12 var det tacobuffé som var ganska gott och efter det gick vi till tax free och sen satt i hytten. Jag hade hur mycket energi som helst men  folk var ju trött. Jag sov också i 2 h, hallå? Hihi! Dansade lite mer sen tills som stängde vid 5 kanske, då var det också väldigt mycket folk. En sjukt rolig helg helt enkelt, var deprimerad när den var över för det var så kul. Lite ont i benen kanske men det får man ta.

En skitdryg kille berättade allt om han och Felicia på bussen också, glöm inte att det var han som gjorde slut, han vela ignet seriöst efter att kommit ur ett 2-års förhållande och han är såå mycket snyggare än Tomas. Haha, alla fick typ damp varje gång han berättade samma sak en gång till. Shit vad alla höll igång där bak i bussen med ukulele och sånger. Efterfest på goya var det för dem, jag vela också dit men ingen orkade gå dit förrns pappa redan var på väg att hämta mej. Attans! Det kommer lite bilder sen från kryssningen också, och på mina rosa dagar. Ha det!



Malin
- Men du, jag hörde inte början på Feliciahistorien, kan du ta det en gång till?


XOXO Cia


Matteplugg

hej alla kära folk Linnea på g.

Både idag och igår har jag varit väldigt flitig, för jag har näämligen pluggat matte hela dagen igår och idag har jag också pluggat, ska fortsätta med det om en stund. Har ju matteprov på fredag tror jag? Haha, men jag måste iaf klara det provet. Annars blir jag lite sur på mig själv. Nu är Cia på studentkryssning och har kul, medans jag är här hemma och pluggar, kul liv.

Förresten så har det snöat idag :o Jag som ville ha vår. Som sagt, kul liv ;)

Nu ska jag fortsätta med matten så jag inte fastnar här framför.
xoxo Linnea


Skäggiga damen!


Dagens Citat



Bakgrundsfakta: Irene är från El Salvador och är 157 cm lång. En pytteliten tjej som tog världens portion med mat.

Irene: Vi får ju ingen mat i mitt land så jag lär kompensera det.

Lär bara ta med vad Farzana sa också. Bakgrundsfakta: Vi satt och åt och jag tror vi pratade om typ hur man drack vatten.

Farzana: Seriöst, hur suger du? Jag suger med tungan.


XOXO THE PINKYS

Dagens Outfit

Tjaa bitches!




Tröja- JC
Linne - Gina
Jeans - *****



Solglasögon - Åhléns
Morgonrock - *****

Vill hålla någonting hemligt så inte alla fjortisar ska härma oss.

Fredag

Tja tja bloggen :D Blonda pinkysen här!

Idag var det en sån där kul fredag med 3.5 h hål, duktig som man är sitter man och pluggar hela tiden. Eller inte, men det är väl tanken som räknas? Var på stan med Farzana och Irene när Farzana skulle shoppa till studentkryssningen. Själv köpte jag en ny mascara som jag precis testat, man får värsta långa fransarna och den är helt okej faktiskt. farzana tipsade om den och hon tycker den är värsta bra. Hade fysik sista lektionen, orkar inte med det nu. Kan inte tänka på annat än kryssningen typ. Bild på dagens rosa sak kommer också. Ska gå till konsum med Nea nu och köpa lite nötter. Ha det!

XOXO Cia


Mascaran som jag köpte, 25% rabatt på cubus så den kostade 123.50 :-



Rosa bh och trosor idag.


Dagens tips




 Det vore en fördel att plugga till proven





Historieprov

Hej hopp! linnea här

Idag har det vart en helt vanlig dag med mycket skratt. Hahhahahha!! Hade historiaprov idag också och det gick ovanligt bra för att va mig. Hihi. Sen så stack jag till sjukhuset och tog sista gardacilsprutan! Jadu jag orkar inte skriva nå mer nu.

xoxo Linnea


åååh... <3


Bella och Tyra show

Cia här bitches!

Haha, jag är för kul. Sitter och kollar på Bella och Tyra show nu och det är värsta bra. Amir verkar hur kul som helst, värsta perfekt bögkompisen ju. Någon som vill kolla på hans blogg är det här: www.gaybloggen.se. Have fun!

XOXO Cia
.



Uppsala

Heej, Cia här

Var till Uppsala universitet idag och kikade lite, alla treor som vill får åka dit. Man fick välja vilken inriktning för några veckor sedan som man vela kolla på och jag valde då medicin. Min snälla mamma skjutsade in mig till stan så jag var inne till halv 8, precis i tid. När vi kom dit så gick vi några stycken till en byggnad och fick först lite info om typ skolan. Efter det fick man välja lite vilka föreläsningar man vela gå på och jag gick på sjuksköterska och sjukgymnast. Valde också att gå och kolla på sjukgymnasternas metodrum, heelt värdelöst, hade lika gärna kunnat åka ner på stan och shoppat. Det sista på dagen var att man fick lyssna på någon som pratade om studentkåren, jag och Lollo satt där som två frågetecken och undrade vad vi gjorde där. Sen presenterade en kille alla nationerna, typ områden i Sverige som är som föreningar på skolan, och han var kul.

Dagens citat lär ju vara när vi satt i bussen på vägen dit och pratade och så sa anna att hon haft körkort i tre veckor och sen kommer Jocke och säger: Men Sveriges värsta bilförare har ju också körkort.

Det var lite kul faktiskt!

XOXO Cia



En bild på min rosa grej idag kommer här och dagens outfit, gina-kläder idag. Örhängena var rosa men dom syns tyvärr inte..




Uppsala är min stad, rosa hus överallt. Ett rosa slott till mig här också.



hahha

Tja tja Cia här!

Kom på att mina lagkamrater, så kallade kanske man ska säga, är lite taskiga mot mig ibland. Som t.ex. i söndags sa Eve såhär när vi pratade om mitt Matte E betyg:

Evelina Nordgren:  asså cia träffar man dej tror man inte att du är sådär smart i skolan.

Ååh, jag känner mig så.. jaa.. haha!

Det finns inte många som inte mobbar mig, eller Nea... Synd om oss, snyft :(

XOXO Cia

Dagens tips

Något nytt vi tänkte börja med här i bloggen. Hoppas ni gillart!



Drick bara avslagen cola när du har magsjuka.


Rosa

Tja bloggen Ciiia här!

Jag sitter och pratar med Hilda på msn nu om vad jag ska ha för kläder på studentkryssningen på lördag. Rosa är ju såklart ett måste. Haha, näe men jag vet inte vad jag ska ha faktiskt. Vi gjorde en pakt att jag lär ha ett klädesplagg eller accessoar som är rosa varje dag i en vecka. Max 2 dagar med samma rosa grej.. Kan lägga in en bild varje dag så får vi se om jag klarar det. En vecka från och med i morgon. Jag ska klara det.

Hilda
: här med utmanar jag cia wikberg, en av medlemmarna i thepinkys att varje dag i en vecka, använda någotslags rosa ting på sig och varje dag visa upp det i sin blogg i form av en bild!

XOXO Cia and Hilda


Hmm, fick precis en idé!


No school

Cha cha bloggen!

Nu kan jag skriva igen att det är Cia här.

Hemma idag också, ganska skönt faktiskt. Missar i och för sig sista teaterträningen innan redovisningen men hellre det än att spy helt plötsligt mitt i scenen. Inte för att jag gjort det sen igår morse men man vet aldrig. Asså jag hatar att det är så tråkiga program på tv när man är sjuk, vad skulle jag göra utan disney channel? Haha. Nu är min cola slut också, vet inte om jag kalrar ava tt dricka vatten. Mamma sa att jag skulle värma vatten och ha i lite te, vad äckligt! Får se om jag väntar tills hon slutar vid 2 med att hon kommer hem med en cola eller om jag tar te. Finns det inget annat man kan dricka utan att spy när man har magsjuka?

XOXO Cia


Jessica och Emmelie på Bilma cup får stå för bilden.


Alperna är bra

Heejsan Linnea här!

Nu sitter jag och lyssnar på musik o gör engelska bokrecension, nästan klar! sköönt..
I lördags kom jag ju hem från alperna förresten, det var skitkul där och sol nästan varje dag mer eller mindre. Vi bodde ju som sagt i Pettnau (stavning?), några km från St.Anton. Det fanns även en massa andra dalar som vi åkte till och alla var lika grymma typ. Åååh va jag ska flytta dit sen asså.. Vill tillbaka och åka skidor hela dagarna lång. Och eftersom det var sol väldigt mycket så fick man ju "skidbrillebrännan" också, haha! Försökte sola bort den i fredags men det gick inge vidare ;D Men det är väl sånt man får leva med.. Det försvinner väl snart. haha det ser lite kul ut och man får sig ett gott skratt som förlänger livet när man kollar sig i spegeln iaf ;)
Lite bilder får man väl ta o bjuda på.. :)

Ha det bra gott folk och njut av livet så länge det varar! åhåh

xoxo Linnea


Varm choklad med grädde är ett måste när man åker skidor!







Sjuk

Hello!

Igår mådde jag bra men inatt vaknade jag och kunde inte somna om för att jag mådde illa. Ni kan ju tänka vad jag gjorde då kanske. Gick ner och drack lite mjölk och så vaknar pappa. Han tyckte jag skulle stanna hemma från skolan idag. Vaknade vid 7 av att Mange kom in i mitt rum och frågade hur jag mådde. Ingen affär utom macken i Hagsta hade öppet så han åkte dit och köpte en cola åt mig. Vilken gullig bror jag har. Han hällde upp ett glas så att det kunde bli avslaget. Sen sov jag till typ 9 och gick upp. Var så himla trött så jag lade mig vid 10 igen och sov till 3. Så himla skönt. Var orolig att jag inte kunde åka på lördag men mamma var säker på att det går över tills det, sköönt. Vet inte vad jag hade gjort annars.

Har precis skakat om hur mycket som helst colaflaskan så nu sitter jag och dricker lite i taget. Jag får inte ens behålla vanligt vatten. Aja, ska kolla på The city nu.

XOXO Cia


Stockholm med flickisarna.


Tröött..

Tja tja!

Dålig uppdatering men jag sov mindre än 3 h inatt så ajg är ganska trött. Satt och pratade med Anton på msn om väldigt viktiga saker, haha. Skulle upp efter 5 också för jag lära åka med halv 7 bussen. Var på högskolan hela dagen, 8-16, det var ju väldigt kul. Not. Jobbade hela dagen och sen när vi skulle kolla på resultatet vart det misslyckat. Ingen fick något resutlat och det var troligen nåt problem när någon pipetterade. De hade en liten cool sak där också, det var som ett runt litet rum som det får plats högst 2 pers i. Sen snurrade man typ på väggen så kom man in i ett mörkerrum typ, svårt att förklara. Ska nog läsa lite i svenskaboken innan Svenska hollywoodfruar, somnade ju nyss pga min sömnbrist så jag lär vara lite flitig iaf.

XOXO Cia







Slööö

Tja bloggen!

Har inte gjort någonting idag och det känns så skönt. Man behöver en sån dag ibland också. Mamma och jag köpte nån kan jang igår på konsum som förhoppnsingsvis ska göra mej frisk, det är värt ett försök iallafall. Det blev inte bättre av att jag var med på träningen i onsdags så jag ska ta det lugnt idag. Vill bli frisk till helgen= STUDENTRKYSSNING! Det lär bli ytterst trevligt. Kan inte fatta att jag snart gått 12 år i skolan. Slutet är nära nu. Har lite planer för hösten men lär ringa och kolla lite. Lär ju hålla lite hemligt här i bloggen. Nea kom hem igår också så då fick jag 2 stora toblerone + lite mer för att jag passade katterna. Jag kommer äta ihjäl mig. Nej då, ska ha kvar dem länge. NI SKA SE NEAS SKIDGLASÖGONBRÄNNA, höll på att skratta ihjäl mig när jag såg henne. Hon kommer bli så mobbad i skolan, stackarn. Ska kila nu.

XOXO Cia




Hyvää huomenta

Tja tja!

Såg att nea reda hade vaknat, det kan man inte tro. Jag vaknade vid 8 i morse och var pigg men på något sätt somnade jag om. Så jag gick upp vid 10 istället. Jag har kommit på att det är värsta kul att sitta och kolla på friends bloopers på youtube. Sånt roar jag mig med när jag har tråkigt.

Idag är det weekend break på Life of ryan på mtv. Det gillar vi, han är ju inte ful direkt! Ikväll är det träning också, känns inte bra. Jag har verkligen ingen vilja alls, så himla tråkigt. Näe nu ska jag äta en banan. Ha det!

XOXO Cia


Lollo, Amanda och jag innan utgång i Stockholm, på nype.


Tjena tommy!

Hejhej!

Nea tycker alltid att jag låter så glad när jag hejar på folk med ett " Hejhej ". Till skillnad från hon som säger " hej " med världens basröst, haha. Alltid förr när hon kom hem till mig så sa typ pappa " Tjena Nea " så svara hon bara " hej ". När jag sa att jag jämt tänkte på det så sa hon att hon skulle ändra sig. Så nu säger hon " Tjena Tommy" istället, haha. Lika kul varje gång.

Nu har jag äntligen skickat in mitt projektarbete, känns som om en sten från min ryggsäck försvann. Så himla skönt! Nu är det bara fysikprov, teaterredovisning, teateranalys, psykologiprov, religionsprov, svenskanalys ( ska läsa en hel bok också) och samhällskunskapssak tills man börjar efter påsklovet. Vad har jag för liv egentligen? Inte mycket nu på några veckor iallafall. Men så skönt att PA är inskickat som vi hållit på med sen andra dagen vi började trean. Så då slutar man 14.10 på fredagar och har inget PA på onsdagar heller.

Nu ska jag gå och finstäda Neas hus lite innan de kommer hem ikväll. Spelar lite gh också kanske, hihi. Sen ska jag, mamma, pappa och mange äta hamburgare och titta på tv ikväll. Vilket mys! Ska sticka över nu

XOXO Cia




Mooorning!

God morgon!


Vaknade nyss men nackspärren är fortfarande kvar, suck. Vet inte riktig vad jag ska göra för att det ska bli bättre,, bara vänta eller? Ser att det är soligt väder bakom persiennerna också, glad att jag inte har rummet på sidan där solen går upp. Det är ganska ljust här ändå. Bara för att klaga hatar jag att hela sängens saker jämt åker åt höger. Det är ena benet som är cp på högra sidan så allt ramlar alltid ner på den sidan om det ramlar ner. Men men, pappa brukar fixa allt så jag får väl höra med han. Yes, I´m daddys´girl!

Jag som inte skrivit klart PA än, fast det skulle in igår, lär väl göra det idag. Men jag ska säga åt min lärare att pappa vela läsa igenom det en gång innan jag skickar in det och det var för sent igår. Tror att lilla Nea kommer hem idag också, har ingen aning om vilken tid men såg på deras kalender att resan tar stopp idag. Härligt. Har fått massa mms om hur härligt dom har det, ni ska bara se skidglasögonbrännan.  Visar någon bild som hon har skickat, värsta härligt!! Ska gå och äta frukost nu.

XOXO Cia



SHIT!!!!





Aaw

Tjaa igen!

Seriöst, jag har aldrig sett någon sötare unge än han 2 inlägg tidigare. Han är såå sjukt söt med sina miner och typ ett underbarn. Sitter och skrattar ihjäl mig! Kolla när det gått 1.17 sekunder. Såååå sjukt söt unge! Ett sånt barn vill jag ha, men jag adopterar. Aaaw, hahahhahah! Näe men just ja, PA var det ja. Tjingeling

XOXO Cia







Nackspärr

Hola!

Nu sitter jag här med datan och försöker hitta något bra läge så att det inte gör ont i nacken. Rätt svårt. Kände inget på morgonen men sen jag skulle sova på bussen gjorde det sjukt ont att böja bak huvudet litegrann bara. Jobbigt läge lixom. Har känt mej helt stel hela dagen och fick höra att jag såg ut som en uggla av min bögkompis, tack! Kunde knappt sitta normalt utan jag lär väl ha sett ut som ett cp-barn ibland. Haha. Men så himla kul att vi hade 3.5 h hål idag också, kunde vara lite flitig där med PA:t så det var ju ganska bra. Men ändå är jag inte alltför flitig. Llär skriva klart det ikväll. Tjingeling!

XOXO Cia


Söta Wilma


God morgon!

Heej!

Sitter i skolan och skriver PA nu, som ska i idag. På psykologin hade vi lite olika minnestest som var lite småkul. Skulle haft svenska nu också men läraren är sjuk så vi fick 3.5 h hål. Nästan så att man hade velat skippa fysiken idag men vi har prov om 2 veckor så man lär gå. Fattar ju ingenting känns det som.

Anna var inne på en blogg och kollade på ett youtube-klipp på en liten pojke som är föör söt. Kolla bara på hur skicklig han är när han tar ackord, sån unge vill anna ha. Ett underbarn. Ska skriva lite mer nu. Ha det!

XOXO Cia




Schoool

Hallå!

Sitter i skolan nu och borde skriva samhällskunskapsarbete men det är så tråkigt ju. Tänkte skriva PA också men det blir ju inte heller av. Sitter mest med min härliga klass och har roligt. Snacka om att man lär ha vattenfast mascara på studenten, kommer typ grina ihjäl mig. Snyft! Vill inte ens tänka på det, men längtar till återträffen 10 år efter för att kolla vad alla håller på med. Är ganska avundsjuk på Nea när man får massa härliga bilder och när hon skriver att det är bästa skidresan någonsin. Idag hoppade hon och Lelle i röda och svarta hopp, jag vill också vara med! Men jag ska försöka skriva lite PA nu, vill ju inte sitta hela kvällen och i morrn oför att försöka få klart det! :D

XOXO Cia




Minnen

Tja!

Kom nyss från träning, Thomas och Henka tränade oss idag men sten kan ju aldrig hålla sig därifrån. Det var värsta kul, körde teknik, skott och spel. Fick till bästa träffen någonsin inomhus typ. Sköt på rullande boll, skitbra träff på foten och stolpe in. Rätt snyggt om jag får säga det själv. Vi hade ett skott var och jag var i kön där man skjuter med höger fot, medans Hilda var i kön där man skjuter med vänster. Då bytte vi lite så att det blev bra, annars går det ju inte lixom. Bara för att Hilda är bäääst!

Jag och Mandie började prata om våran Italienresa som vi gjorde för nästan exakt ett år sedan. På karnevalen i Muggia så vart jag verkligen förföljd av min italienare och hennes pojkvän. Känns som om de verkligen vela hålla koll på mig på något sätt. Man kände sig inte lugnare av att han var utklädd i en militärdräkt heller kan jag säga! Jag fattar verkligen inte varför de inte bara kunde skita i mig, vi hade ju varandras nummer. Inte nog med det, när hennes pappa kom och hämtade oss (mig, min italienare och hennes pojkvän) så fick JAG SITTA I FRAM! Det var värsta spännda (?) stämningen också. Hon lät typ konstig när hon prata med sin pappa också. Försökte använda mina spanskakunskaper och fatta men det gick inte så bra. Jag och Amanda köpte en varsin cola på karnevalen. Hörde sen att hon sa cola. Då började jag fundera på om hon trodde att jag hade druckit något annat. Det hade vi såklart inte. Så då sa jag typ "I don´t know if you think that I have been drinking or.." Men hennes pappa bara sa typ " no no". Gamla minnen som man alltid kan se tillbaka på. Hade lite roliga smeknamn också, pundish och pundarn var två olika personer. Haha. Vilka tider.

Jag och Amanda åt pizza i slovenien med Jörgen och Annika (jörgens sambo) också, det är minnen det. Som man lär göra om någon gång såklart! OCH LÄNGTA TILLBAKA TILL VENEDIG!! Först vart Carro uppraggad av typ 40-åringar så vi sa att hon lära sänka åldern lite. Sen kom det typ värsta småa 14-åringar, HAHA! Det var så himla kul. Vill göra om den resan, men jag stannar gärna kvar i Venedig lite längre. Skulle kunna sitta här hela kvällen och bara berätta om Italien men jag tänker duscha nu. Näe, vänta, JAG LÄR SE FILMEN MED VEVEN OCH PUMPEN SOM VI FILMADE! HHAAHAH! Snart dör jag av min egna svettlukt. Ha det! Här kommer också lite Italienbilder.

XOXO Cia



Här filmade vi in filmen där vi lärde oss " Veven och Pumpen"



Rosa mask såklart, Cia-style!



Just ja, var förkyld också i Venedig. Fickorna fullproppade med näsdukar, jajjemen!




Träffade på de här i en gränd.


Våran gondoljär eller vad sa vi att det hette?


PA!

Tjoo!

Känns som om jag bara skriver om PA nuförtiden. Men det är då inte bara jag som gör det, alla treor håller nog på att panikskriva nu eftersom det ska in på fredag. Känner att jag inte ligger efter iallafall men det finns en hel del kvar att skriva. Borde egentligen skriva ikväll också men fotbollen går lätt före skolan. Har faktiskt bara stannat hemma en gång från en träning för att plugga, det var när jag hade kemiprov dagen efter träningen och hade inte pluggat alltför mycket. Vilket minne man har när det inte behövs. Annars brukar vi säga att det är jag som har atomens minne och Lollo guldfiskens minne. Atomen kommer nämligen inte ihåg vad som hände för en mikrosekund sen eller vad det var. Tycker det är så kul när Jörgen, min fysiklärare, härmar en guldfisk som simmar omkring i sin skål och abra träffar på "nya" saker hela tiden. Det är så bra att det inte bara är råplugga på alla fysiklektioner, som biologin... Vi brukar flumma bort lite ibland men det är bara kul.

Ska skjutsa pappa till Hagsta en snabbis, med han i passagerarsätet såklart, sen till träningen. Han ska köpa hundmat eller vad det nu var och jag får övningsköra. Gotta go och byta om nu, ha det bra bitches!

XOXO Cia


Hihi, från skolan på bögen och Farzana <3


Tussefjusse

Tjeenis!

Sitter hos Nea och skriver Pa nu, börjar gå riktigt bra nu. Yippi! När jag satt och jobbade här så kommer Tusse (katten) upp och ställer sig och verkligen RÅGLOR på mig. Det var ungefär " fattar du inte vad jag menar eller?". Då ställde jag mig upp och så sprang han nerför trappen till dörren. Det var ju ut han vela. Haha, han verkligen stirrade på mig, han är väl för söt. Så då släppte jag ut honom och så kom Tuffis och vela ut också. Tänkte bara berätta vilka gulliga katter det är. Ska fortsätta skriva nu. Får inte tappa mitt flyt när jag äntligen kommit igång.

XOXO Cia




Pusseluss

Tja tja!

Kom från skolan för typ en timme sen, det tar ju inte alls lång tid att komma hem. Idag hade ju jag min bokdiskussion på spanskan, det gick väl helt okej. Jag, Maria och Irene pratar ju spanska med varandra annars och då känns det inte lika spänt som när man sitter på en bokdiskussion. Känns som om man verkligen trycker ut åsikter och glömmer bort vad som hänt i boken. Jag är inte nervös, det är inte det, jag vet inte varför det inte känns så kul att sitta där.

Ska skriva lite PA efter att jag plockat ut ur diskmaskinen. Mamma tjatar nu. Tänkte gå hem till Nea och skriva, har ju hela huset för mig själv, höhö. Det kommer lite folk hit ikväll så jag är gärna inte här då. Ska kila ner nu. Ha det!

XOXO Cia




Spanskatröök

Tjaa!

Nu sitter jag här med min spanska som vanligt på måndagar. Har spanska på tisdagar så det här är min spanska-läsar-dag. Ska läsa en text på 19 sidor eller vad det är. TUR att vi fick den på svenska också, annars hade jag typ dött. Boken är ju kanske hur svår som helst också. Det hjälper inte direkt när jag heelt har tappat motivationen för att läsa spanska. Det är ju såklart kul att kunna det men det är så himla tråkigt i skolan. Känns som om lektionerna och planeringen är lite konstig. Men det är kul att solen börjat visa sig mer och mer, snart är det sooommar! Vill att det ska vara som förr.

Nu har Johanna kommit hem från Thailand också. Får se om jag följer med ut i sanviken i helgen, vill ju träffa henne. Vi ska vara nykter medans alla andra är helt packad, fram med kameran! Inte är det länge kvar till studentrkyssningen heller, inte nu på lördag men nästa. Längtar!!!!! Men ska väl fortsätta med min spanska nu, svara på lite frågor och läsa klart. ha det!

XOXO Cia




God morgon!

Heej!

Kul att skolan har börjat igen, eller hur. Verkligen så att man går och längtar på lovet tills måndag och skola. Nu sitter jag med Lollo i datasalen och ska skriva lite projektarbete. Vi börjar egentligen kl. 10 men flitiga som vi är åker vi in tidigare. Känns ganska bra eftersom arbetet ska in på fredag. Äntligen kommer den dagen när man slipper jobba PA på fredageftermiddagarna. Jaaja, ska fortsätta nu, Ha det! Lollo hälsar.

XOXO Cia




Videoinlägg

Här kommer vårat första videoinlägg!!

kan ge lite credit till Hannah för att hon hjälpte mig på vägen och lägga upp det hör i bloggen!





Sjuk :(

Hejhej!

Jag vaknade flera gånger inatt av att jag hostade, skitdrygt. Var ganska orkeslös igår också. Tur att det var i slutet av lovet man blev sjuk, hade dött om jag var det torsdag eller fredag. Inte bra att man inte kan vara med på träningen idag, får ta igen det när jag blir frisk. Ska köpa kort på friskis och svettis också, kan man gå dit på håltimmarna. Very nice! Nu säger jag det inte bara, jag har faktiskt pengar i väskan som jag ska betala med nästa gång jag går dit. Sådeså!

Idag har jag inte gjort så mycket, orkar ju ingenting. Var över och släppte ut katterna, ganska varmt ute nu så då går dom inte bara ut och sen in efter någon minut. Fick mms av Nea uppe på fjället, man blev ju en aning avundsjuk då! Det är den bilden här nedanför. Vi har så bra kvalité på kameran på våra mobiler! 8.1 megapixel, wihoo. Ska nog ta och skriva lite PA nu, sen lär jag läsa en spanskatext, som vi fått på svenska också. Åhåhå! Ha det!

XOXO Cia




Kväller

Tja tja!

Asså tiden går så himla fort ibland, speciellt när man har kul. Så borde det ju inte vara. Åt iallafall tacos med Mami och Papi, mums, sen blev det typ rahka till efterrätt. Mammas rahka är bär och kesella men vi bytte ut kesellan mot vaniljsås ikväll. Kollade lite på tv och såg på melodifestivalen att gruppen " blabla salvation" hade ju kanske bästa låten av alla (som jag sett). Inte för att det är mycket att komma med men deras låt var ju riktigt bra. Synd att tanten slog dom, snyft.

Ikväll har jag kollat på föräldrafällan också, älskade den filmen när jag var liten. Då man spelade in på videoband. Vad tekniken går framåt hörrni. Tänkte kolla kalrt på den bara jag borstat klart tänderna så. Gonatt och sov så gott!

XOXO Cia




6 mars

Tja! Cia här

Känns inte som om det kommer stå något annat än att "Cia här", om inte Nea får tag på en dator därborta förstås. Var nyss till Konsum och handlade lite med Mami, vi vela inte ha pizza så det blev tacos på plåt istället. Kanske såå mycket godare! Har skrivit en del på rapporten också. Det är ju så drygt att typ behöva skriva om hela loggboken fast en gång till med nya ord. Orka PA!

6 mars betyder också att det bara är 2 veckor kvar till studentkryssningen, wihoo! Det kommer bli hur kul som heelst! Temat blev beachparty, hur många fjortisar kommer inte komma med så lite kläder som möjligt då? Tänkte ha ett sånt där halsband med blommor, vad heter det? Tänkte ta det från Hawaii men det känns mindre bra om det skulle gå sönder eller försvinna så jag köper en ny. Just ja, det var ju speed-dating där också, haha. Det skulle ju vara lite småkul att gå på, hahaha! Aja, vi får väl se. Hörde att Peter Siepen ska vara DJ också, noooooo! Ska gå och hjälpa till med maten nu. Ha det bra!

XOXO Cia





Lördag

Tjaa Cia här!

Sitter och försöker skriva lite projektarbete här, det går sakta men säkert framåt. Var just över till Nea och kollade om mittisarna vela ut, Tuffis gick ut en stund och Tusse bara låg kvar i Lelles säng. De är väl för söta. Hann aldrig säga hej då åt Nea men dom sitter säkert på planet nu, om de inte kommit fram redan förstås. Har ingen aning om när planet gick.

Läste Kissies blogg att hon var och shoppade igår, attans att jag inte träffade på henne då. Då skulle det blivit ett kort till, ett kort TILL. Såg iallafall Daphne på Zara också, sen tror jag inte jag såg någon mer känd. Mamma frågade nyss om det var okej att vi åt hemmagjord pizza ikväll, klart det är det! Värsta gott. Ska fortsätta med mitt PA nu ja, det ska ju in på fredag. Jobbigt! Ha de!

XOXO Cia




Stockholm

Tjaa Cia här!

Igår var ju jag till Stockholm med Mami, var ju kanske lite trött när jag lära gå upp vid 7 och somnade vid halv 4 kanske. Bussen gick halv 9 från stan och åkte sen hem med halv 7. Det var två tjejer bakom mig och mamma som snackade skit HELA resan, och den där rösten. Tur att jag hade hörlurar med mig, annars vet jag inte vad jag hade gjort. Mamma sa att hon hade skavsår i öronen när vi kom fram. Haha. Gick till lite olika affärer, åt väldigt god mat och fikade. Köpte en tunika persika/vit på Monki, svarta leggings med hål i på Salt och en kort tröja på JC. Såg ju kanske hur mycket snyggt på Top Shop också men jag vela inte göra av med alla pengar där. Värsta dyrt. Jag och Nea kom fram till att man vill ha allt men när man kollar på prislappen så hänger man tillbaka den.

Men jag gjorde såklart inte av med alla pengar, duktigt som jag är. Såg värsta snygga och rosa klänningen på Salt också, samma som jag gick och kollade på jämt på Vila förr, fast rosa. Kom tillbaka till stan halv i på kvällen och mina bussar går ju inte jämt, så vi fick vänta en timme på bussen. Så himla skönt att när vi tror att bussen svänger in på vändplan där vi ska kliva av så åker den uppåt mot där vi bor och släpper av oss. Hade ju sjukt ont i fötterna så det var så himla skönt. Känns som om jag börjar bli sjuk också, dryyyygt! Aja, höörs!

XOXO Cia


Vattenmelon och hallon. Kom på efter att det var helt rosa xD So Cia-style


Flitigt

God dagens allihopa Linnea här!

Idag känner jag mig ganska duktig faktiskt, kan ju börja med att jag vaknade ungefär kvart i 10. Det är bra gjort, fast jag ställde ju klockan, men ändå. Jag gick upp och packade lite eftersom jag ska till Alperna imorgon :D Sedan åt jag frukost, städade rummet och duschade. Och nu är Cia i Stockholm och shoppar, fusk.. Justja jag har gjort en till flitig sak idag, gått ut och gått med Cias hund Wilma eftersom ingen i hennes familj är hemma. Och nu sitter jag här, ska snart äta. Känns lite konstigt att vara hungrig redan eftersom jag jämt brukar äta frukost så sent. Den konstiga känslan är en bra känsla alltså.

Nu ska jag fixa lite och sånt här hemma, det blir väl att packa och sånt. Jag kommer nog inte uppdatera så mycket idag.

XOXO Linnea


Härligt!!


Tja tja!

Tja tja bitches!

Cia här! Sitter hemma hos Mange med Amanda och Lollo och fixar oss. Vi kommer bli såå snygga! Nu går dom runt och hoppar här och kollar om kläderna åker ner eller inte. Jag tycker Lollo ska ha den gröna klänningen, alla pojkar kommer ju tycka om att den åker ner. HAHA! Amanda vill inte ha korsetten fast både jag och Lollo tycker hon ska ha den. varför gör hon inte som vi säger för? Aja, jag har iallafall på mig en svart tight spetsklänning med en svart kjol i midjan, och strumpbyxor. Kanske det kommer en kvällens outfit i morgon när jag sitter vid min dator och kan lägga in bilderna. Amanda och Lollo hälsar! Vi ska väl ta och åka till stan vid halv 11 för att skaffa stämpel på slick och sen vidare till saints. Det kommer vara en hel del folk på slick ikväll så man lär skaffa stämpel ganska tidigt. Ska träffa sötSofie på saints också!

XOXO Cia





Lelle och jag

Tjaa Linnea här.

Jag och Lelle, asså min syrra, kan faktiskt ha bra kul ibland vi..
Det kanske inte ser så ut, men man vill ju faktiskt inte lägga ut alla bilder.







Alltid lika kul

Tjaa Cia här!

Fick skjuts från och till träningen igår av Nea Mami så det var ju ganska skönt. Vi hade en rolig konversatioen i bilen.

Nea: Hio hio
Nea: Hio hio, men säg efter mej då!
Cia: Jahaa, jag trodde du hade fått nå fel.

Nea: Åhåhå, hio hio, åhååh............
Cia: Jag vet, vi kommer på en ny sak, vi säger hubba bubba 2 ggr jättesnabbt.
Nea: Hubbabubauba
Cia: hubabuabub
Nea: Hio hio, åhåhå, hio hio, hubabbub.
Cia: Asså du är ju helt störd som sitter och håller på hela tiden.
Neas Mami: Jaa, visst är hon helt störd.
Nea: Haha, men Cia då, det är ju hon som sitter och kommer på nya saker som vi ska säga.





Frukost på sängen

Hej bloggen Linnea här.

Nu sitter jag och väntar på maten som är i ugnen, det fick bli potatisbullar eftersom det inte fanns något annat. Jag diggar att det är gott och samtidigt går snabbt att tillaga.
Nyss satt jag och pluggade matte och kemi, men jag kände att jag inte orkade det nå mer så det va nog dags för mat då. Så nu sitter jag här.

Förresten, imorse fick jag frukost på sängen :o Jag vaknade kl.11 av att det va någon som kom in i mitt rum och frågade om jag ville ha frukost, det är väl klart man säger ja då? Så såg jag att personen hade med sig toast och oboy. Så himla gott! Och vet ni vem det va som hade gjort det åt mig då? Jo, det var ingen mindre än min lillesyrra Ellen. Hon tyckte att jag sov så länge att det var på tiden att jag gick upp x) Hon kan faktiskt vara bra snäll ibland.

Nu har jag ätit upp maten, grymt snabb man är på att skriva inlägg asså..

XOXO Linnea



Tusse i blomman

Tusse idag när han satt i "väskan" där man har pjäxor.
Man kan inte göra något annat än att gilla hans val av rastplatser.


Äntligen färdig!

Ciilen är !

Äntligen är jag färdig med att plocka in ved och städa bilen. Det var ju faktiskt inte dötråkigt och så får man ju frisk luft + pengar för det. Me lajki! Jag undrar om pappa hann inspektera bilen innan han åkte iväg, isåfall är det han som smutsat ner den igen. Om den nu blev smutsig. Skulle egentligen följt med och övningskört lite men det blev inte så. De hade lite bråttom och då kan inte jag sitta där och köra enligt hastighetsbegränsningarna. Höhö. Apropå ingenting så sitter jag och kollar på mina coola naglar lite då och då, riktigt nöjd faktiskt.

Ikväll blir det Slick, studentfest. Kommer nog bli en hel del folk där känner jag på mig, men väldigt skoj. Vet inte vart vi ska vara innan än men det löser väl sig så småningom. Åker in till stan senast 5, lär köpa nya strumpbyxor eftersom de alltid går sönder, och sen åker jag till Mange och gör mig i ordning. Undra om Mandie vill komma dit innan vi sticker vidare..? Ska nog skicka ett sms å höra med henne. Men nu ska jag packa lite, ska sova hos Mange och sen åker ju Mami och jag till Sthlm i morgonbitti.

XOXO Cia




Yeay

Tja tja bloggen! Cia here.

Har precis lackat klart naglarna, inspiration från lelle. www.ellenbma.blogg.se  Fast hon hade vitt istället för rosa. Tar lite tid att göra det men resultatet blir så himla häftigt. Jag tycker att det vart värsta coolt. Nu är jag på väg att städa bilen, får ju lite extra cash fört. Lär också ta in ved, suck. Men man får ju vara ute i det fina vädret iallfall, ett stort plus. Gick upp 9 idag, det tycker jag var ganska flitigt. Vi har ju fröig hemma, så himla gott till frukost! Aja, ska väl gå och tjäna lite pengar nu. Ha de!

XOXO Cia





Oskönt!

Tjaa cia här!

Asså det finns väl inget som är jobbigare än när man har vanliga trosor och så åker dom in i stjärten när man tränar. Åhåhå. Jag, Nea och Tora hade det idag på träningen och det känns som om alla ser när man drar ut dem. Men vem orkar lixom koncentrera sig på det när man tränar? Det brukar vara Hilda som går å gräver i stjärten men idag fick vi verkligen till det allihopa. Haha. inte bra! Hilda du är bäst ändå!!!!!! Vi får ta och planera in det lite bättre, alla trosor kan ju inte vara värsta bekväma. Men ibland händer det, man kommer på när man precis ska börja uppvärmningen att NEJ JAG HAR FEL TROSOR PÅ MIG! Hio hio. Aja, det var sista gången jag lära gå och dra ut dom iallafall.

har duschat, borstat tänderna och tvättat ansiktet nu och klockan var inte ens kvart i 10 när jag var klar.. Känner mig värsta duktig. Ska upp före 9 i morgon så att jag inte får ångest. Ska även städa bilen och åka in till stan efter det. Hade jag lite tid över vela Nesen ha lite hjälp med fysiken. Vi får se hur det blir. Tjingeling

XOXO Cia



Hawaii


Träning

Tja tja

Nu sticker vi iväg på träning. Lär ju gå ner idag. Haha. ha de bra!

XOXO the two and only




Blondhead

SKEPP OHOY Linnea här.

Hihi.. That's so Blondhead!! Har ni sett "That's so Raven" nångång?!
Jag tycker Cia borde ha en egen tv-serie som skulle heta "That's so Blondhead".
Jag tror seriöst att det skulle bli en succé!
Hur många av er skulle följa det programmet tro?




Kungsberget

Halloj!

Här kommer ytterligare lite bilder från Kungsberget.
Från Linneas synvinkel :D


En solig bild


YEAH


Det var en påse och en dricka som inte var våra när vi satte oss. hihi, lite roligt när Cia trodde att jag skulle dricka dendär :D vilken blick jag fick!!


Cia ramla xD............


............mitt ute i skogen


FINN FINNEN!!!!!


Kan man gissa vilka de är?

Tjaa Cia här!

Tänkte försöka jobba lite PA (projektarbete)  men så kom jag på att jag har värsta high tech-paint så jag ritade en bild. Vem tror vi att det är? Haha, lär bara säga att jag är verkligen grym på att rita, not.

XOXO Cia




Summer of 10

God morgon Cia här!

Jag klev egentligen inte upp nu, vaknade vid 9 och läste lite. Värsta flitigt när det är lov lixom. Haha. Ikväll är det träning och idag ska jag försöka plugga lite. Vet inte om jag orkar städa bilen idag eller i morrn. Skulle behöva övningsköra lite med Papi också, ska höra om det sen. Har inte kört på värsta länge nu känns det som. Men men, ska då ta körkort när jag är 18, ändå är det ÅR före när mina bröder tog det.

I sommar kommer mina kusiner och mormor hit till min student. De var här senast när Matti tog studenten, för 10 år sedan! Så himla kul kommer det bli!!!! Emma <3 Sen kommer vi börja sommarjobba på pappas jobb den 14 juni, shit vad kul att sommarjobba tillsammans när vi brukar träffas 1 eller högst 2 ggr per år. Kan bara sitta och prata med Emma om allt och inget. Nu ska hon få lära sig riktig rikssvenska också! Sommaren 2010, bästa sommaren någonsin!!!!!

XOXO Cia




Desperate housewives

Cilen här!

Försöker komma på hur man får upp en video här på bloggen, går lite mindre bra faktiskt. Kollade iallafall på säsongsstarten av Desperate housewives idah, bara jag som är lite smått lost? Jag brukar kolla på det men nu känner jag mig borta. Hur blev Susan tjock sen smal, och vad är det som händer egentligen? Jag antar att jag fattar nästa vecka kanske? nJag som hade världens ångest att jag skulle ha spanska idag men det är ju lov, lööööve it!

Ska nog lägga mig snart så att jag kan gå upp tidigt i morgo och städa bilen, lär ha lite extrapengar till fredag, Sthlm. Men så kom balen in i bilden alldeles nyss, 520 kr. suck! Aja, får se hur jag löser det. Ha de!

XOXO Cia




Kungsberget!

Tjaa bitches Cia här!

Var ju till kungsberget och åkte skidor idag. Sa i liften att det verkade vara värsta perfekta snön men shit vad sakta det gick. Det var ju inte tö men jag vet inte varför det gick så segt. Men vi körde mest i skogen så det gjorde inte så jättemycket. Lite jobbigt att man inte gled någonting när man var nere bara. Jag och Nea tog en egen liten slinga i skogen och tappade bort oss lite. Tog lite kort sen kom det lite folk och åkte förbi så vi bara följde efter dom sen. Åkte upp i trestolen och träffade då Mange där uppe.

Spelade också in en videoblogg, shit vad det är zoom när man filmar. Den kommer upp inom kort. Haha, det blir våran första, även om vi lära göra om den några gånger då den stängdes av. Här kommer lite bilder.

XOXO Cia


Molnigt men det blev sol.

Fikapaus..

Soo Cia och Linnéa-style med rosa festisar!

Hola

Tja, Cia här!

Nu är Mange, jag och Nea alldeles strax på väg till kungsberget. Bättre att ha förmycket än för lite kläder kör jag på. Ha de bra!

XOXO Cia

Tiden går fort när man har kul

Cilen här!

Nu är en dag borta på lovet och jag har inte gjort något särskilt flitigt idag. Borde jag de? Absolut inte! Varför göra något idag när man kan göra det i morgon lixom? Hio Hio! Kom på att Nesen och jag har det ganska kul när vi börjar med våra " åhåhå" och "hio hio". Så himla kul att ingen annan fattar någonting. Gör vi det själv då? Verkligen inte, hihi.

Haha, är klockan mycket och jag trött? Jajjemen. Lär kanske lägga mig snart så att jag orkar upp tills vi ska åka till Kungsberget i morgon. Åker kl. 11, inte senare nea!! Kanske man borde säga att vi ska åka tio i 11 istället, då kan hon ju inte komma efter 11. Haha, hon är ju för go hon. Puss på dej gummeligumsan<3

Inte alls flummigt inlägg det här känner jag att det här blev. Men nu lär jag nog lägga mig. Tänkte skotta lite innan vi åker, om jag orkar. Ska göra allt för att få någon extra slant tills vis ka till sthlm. Shoppa loss på top shop, jajjemen!
Ha de gött!

XOXO Cia


Hittade en bild på Nea nu också, so cute!

Tjaa

Hejsan, Cia här!

kom från stan för ett tag sedan. Åkte typ 2 h buss för att vara där en timme. Mindre kul. Vi rättade lite prov och kollade igenom utvärderingar. Så himla kul att läsa vad de skriver. I morgon ska jag, Nea och Mange till Kungsberget en sväng. Då lär vi hoppa en massa. Men vi ska nog hoppa i de hoppen vi klarar av att hoppa i, höhö. Det är tydligen öppet non-stop 9-30-21.00 hela veckan så vi kan åka precis när vi vill. Jag och Nea vill däremot åka ganska tidigt, mycket mysigare då. Här kommer min vecka.

XOXO Cia




Dagens outfit!

TJA!
Linneas outfit för idag.  
Grymt fint om jag får säga det själv. Jag tror faktiskt att underställ kommer bli det nya modet inom kort.

 








Snöskottning

Hej hopp, Linnea i farten!!!

Idag vaknade jag ungefär runt halv 11.. Jag gick upp och åt frukost sen var det bara att ut och skotta med Joel, det är ju asmycket snö ute så det är som värsta träningen!! Det var faktiskt kul, plus att man får frisk luft och blir pigg på de ;)
Igår vann ju Kanada som sagt, jag tyckte dom va det bättre laget så dom förtjänar vinsten. Faktiskt.

Och idag när jag åt mat så drack jag mjölk. Det var ju värsta gott, kan inte fatta att jag inte har druckit det på flera år tiep.. haha nerå, TYP. Så nu ska jag nog börja dricka det till maten, om jag kommer ihåg :D Fattar inte vad jag har gått miste om egentligen :o Det blir ju en helt annan smakupplevelse med mjölk!! Hahah nu låter jag säkert som värsta mongot, men det skiter jag i, för jag måste få tala ut om vad jag missat. Mjölk is the shit lixom!

XOXO Linnea





1 mars-010

Tjaa Cia här!

Ny månad och första dagen på sportlovet. Ny månad betyder att det finns nya filmer som man kan ladda ner till mobilen, najs. Kollade men jag kände inte igen någon, men jag ska kika lite på vad alla handlar om sen.

Idag ska jag ta halv 3 bussen till stan där jag ska möta upp Lollo och Anna. Ska göra PA, rätta prov och kolla på deras utvärderingar. Var ju där i onsdags. För dom som inte vet det så har jag, Anna och Lollo kemilektioner för femmor som projektarbete i trean. Vi har haft 4-5 lektioner där vi gått igenom lite grunder och labbat ganska mycket. De flesta vela att vi skulle ha fler lektioner men vi får se om vi ska ha fler som skojs skull efter att PA-arbetet ska in.


Bakar hos Lollo, förra födelsedagen tror jag.



RSS 2.0