Hockey

Tjatja!! Linnea här.

Nu sitter Lelle och jag och kollar på OS-finalen i hockey, Kanada leder med ett mål. Jag bryr mig inte så mycket om vilka som vinner, Sverige spelar ju inte så då är det ju inte lika kul.. Vilka vill ni ska vinna?

Nu är det ju förresten lov också och det är så himla nice. Fatta skönt att ha sovmorgon i en hel vecka och få sova ut! :D Det behövs verkligen. Och på lördag åker man till Alperna och är där i en vecka, ytterst trevligt.

Idag på träningen så hade vi först springning i ca halvtimmen före inomhusträningen, man är ju inte direkt taggad för det direkt.. Men nu i efterhand så känns det hur skönt som helst!! Och om man ska se en till positiv sak med det hela så kommer det bli roligare i sommar när man har bra kondition :D
Nu gjorde förresten USA mål när det var 24 sekunder kvar ;o Nu står det 2-2!!! :o "Kanske inte helt rättvist, men vem bryr sig?!" ;)

XOXO Linnea





Trööött

Tjaa Cia här!

Hade träning idag och löpte innan, 5x800m, och det var ganska mycket jobbigare än vad det låter. Men det behövs verkligen! Ska springa varje söndag innan träningarna iaf. Kommer somna gott ikväll men jag lär nog skaffa ett till täcke. Annars idag har jag inte gjort mycket alls, kollat på avsnitt från/på/av sex and the city. Jag och min svenska, är sämst på att veta när det ska vara till, av, åt och blabla. Men men, tror folk förstår mig iaf, även om dom ska KLAGA ÄNDÅ!

Åkte iaf till stan igår för att träffa amanda, jenny och carro på saints. Sen kom Malin också och sen dario + folk. Satt där till typ tio i 12, när Dario fick med sig sina mindre nyktra kompisar som han skulle hålla koll på. Jag, amanda, jenny, carro?, Malin, Dario och Erik körde på en nykter kväll. Kan ju ha kul ändå. Jag och Amanda har då alltid kul vi! Kanske för att vi är ganska bra! Lär nog duscha nu, känner mig mindre fräsh. Ha de!

XOXO Cia

Lite bilder från Sälen .


Såå avundsjuk på Neas kläder, haha!





27 februari-010

Tjaa Cia här!

Lite skönt med lov så man får massa sovmorgnar, stavas det så? Men jag då som får ångest om jag kliver upp senare än typ 10.15 eller nå, det känns som om hela dagen är borta. Brukar flyga upp direkt ur sängen när jag kollar på klockan. varje gång när jag kommer ner så blir mamma och pappa förvånade också, känns som om det börjar bli lite gammlt nu. Haha.

Idag ska jag väl inte göra så mycket I think. Skulle vilja testa att skata med längdskidor så Nea kanske ser mig ute på gatan. På måndag eller tisdag ska vi åka till Kungsberget och Mange kanske följer med. Kommer ju ihåg förra året när han som inte åkt så jättemycket skulle hoppa i ett rött hopp. VI sa att han lära ha höög fart men han hade lite för mycket. Så han typ fick framåtlut eller bakåtlut, slutade med en spricka i foten. Fötterna eller smalbenen är inte det första man brukar få nå fel på när man har pjäxor. I Sälen så hoppade jag och Nea iaf, så fick jag lite bakåtlut för jag flög för långt och satte mej ner på skidorna. Jag fortsatte åka men lyckades ta mig upp innan jag åkte i nästa hopp.

Ska kila nu, ha de bra!

XOXO Cia


Gillar färgen!




Veckans inne- och utelista!




LOOOV!

Linnéa åker till Alperna snart

Sverige är ur OS och Finland är i semi / Cia

Bussarna börjar nästan komma i tid nu




Det gick mindre bra för Finland i semin

Det börjar bli varmare

Sverige åkte ur OS /Linnéa

Dario



26 februari 010

God morgon! Cia här

Egentligen skulle jag vara på väg till bussen nu men så ringde nea och sa att vi får skjuts in. Hennes mamma eller pappa ska väl in samtidigt, I guess. Värst bra, då har man typ 40 min extra på sig så man slipper stressa. Ska nog träna lite på mitt tal också innan jag sticker över till henne. Har läst det några ggr och då får jag allt mellan 3.20-4.50 min, då det borde vara 4-5 min. Jag får helt enkelt se till att prata saktare, ta lite pauser här och där.

Idag ska iaf Nea färga mitt hår, för andra gången någonsin, men hon är ju såklart en naturbegåvning. HAHHAH NATURbegåvning. Du valde då rätt linje! Man blir väl som man umgås har jag hört. Aja, ska väl ta och klä på mig nu och träna på mitt tal. Ha de bra!!
XOXO Cia


Hahaha

Blond och smart

Tjaa Cia här !

Äntligen klar med talet men lär sakta ner bra mycket så att jag får mellan 4 och 5 minuter. Läste nyss för mamma och pappa och dom tyckte att det lät bra. Ska skicka det till nea snart så hon får skriva ut det, pappa har glömt att köpa nå bläckpatroner eller vad det nu var.

Kom på en sak som jag gjorde förr fast jag ska berätta att det var Lollo som gjorde det i talet. Pappa åker alltid innan jag är uppe ppå morgnarna så jag träffar han aldrig. En morgon såg jag att hans mobil låg på bordet så jag trodde att han hade glömt den. Han behöver den typ jämt när han jobbar så det är rätt viktigt att den är med. Iallafall så tänkte jag berätta för han att han hade glömt den så jag gick till mitt rum och skickade ett sms åt han att han hade glömt den hemma. Typ 5 sek senare hör jag hur det piper till från hans mobil och då kommer jag på mig själv. Jag tänkte bara NEEEJ. Haha. Jag har mina ljusa stunder.

Nea nu kommer jag över snart och hämtar mitt tal. Ha de bra!

XOXO Cia




Minnas, mindes, minsts?

Tja tja Cia här!

Älskar att jag slutar tidigt ganska ofta, värsta skönt. Trean var inte så farlig som jag trodde att den skulle vara med massa prov å stora inlämningsuppgifter. Har faktiskt ganska lite prov tycker jag, men inte speciellt många inlämningsuppgifter heller. Den här veckan har jag åkt hem ganska tidigt varje dag, synd att det tar 100 år innan man är hemma också men men. Kan man inte lixom flytta Gävle lite närmare oss kanske?

Hade religionsprov idag och shit vad man lära skriva mycket. Först var det några G-uppgifter men sen när man kunde få högre betyg var det väldigt mycket som man skulle diskutera, deponera eller vad det hette, och tänkta själv. Tycker provet gick helt okej faktiskt.

Jag och Amanda kom och tänka på sen sak idag, vad heter det när man minns, fast man har gjort det? Jag har minsts? Först kom vi inte på andra formen så då satt vi och sa minnas, manns, munnst. Kändes kanske lite fel det. Får väl ta och fråga Terese i morrn innan talet. Shit, jag lär skriva klart talet, har gjort typ halva iaf men jag ska nog försöka tvinga ner lite mer i word. Hoppas det funkar idag så jag inte lär installera om det igen nu. Ha de bra!

XOXO Cia


Knäppt på midsommar med min förra mobil.

Hilda är bäst!

Tjo Cia här.

Lovade Hilding att jag skulls skriva någonting om henne så skulle hon kolla bloggen ikväll. Vad gör man inte för att få fler läsare lixom? Skäämta. Men Hilda, Du är sååå bäst!

Var just på träning och jag hatar att springa, typ stafett och sånt är ju roligt men inte bara springa. Annars var det en ganska kul träning. Varför sitter jag här egentligen när jag borde plugga religion..? Och talet då.. Har skrivit halva men men. Lär ju komma på allting själv i huvudet så det är ju lite smådrygt. Ska nog gå och duscha nu iaf. ha de bra!

XOXO Cia


HILDA!!!


MEN DÖÖÖÖÖÖÖÖ

Tjaa Cia här!

Jag blir sååå arg!  Var inne på Tyras blogg och så hade hon lagt upp en film på när ett äckel slänger en hund från en bro. Sen ligger den där nere och ylar. Ååååååhhh nu sitter jag å grinar för jag tycker så synd om hunden. Vad finns det för människor egentligen, DOM KAN JU BARA GÅ OCH DÖÖÖÖÖÖÖ! Nu kommer inte jag heller kunna sova när jag tänker på hunden. Vad hade den gjort lixom? Den var så gullig innan och jag tror inte att den väntade att mongot skulle slänga ner den. Asså puttenutt. Jag fattar verkligen inte vad de tänkte på. GAAAH JAG BLIR SÅ ARG!

Känsliga tittare varnas: http://www.liveleak.com/item?a=view&token=f04_1258418085




Nästa; England!

Tjao Linnea has (not) left the building.

Idag hade jag slutprov i naturkunskap A, det gick väl helt okej förutom att jag inte vet om jag hade så många G-poäng som man behövde. Känns bra, naat. Jag hoppas innerligt att jag kommer få G. Annars kommer jag bli skitsur och rymma till England.
Hejdå!


Vad försöker jag med egentligen?


Naturkunskapsprov! :(

Tjabbis bloggis.
Lajnea här.

Jag är verkligen för lat. Måste bli bättre i skolan och ta tag i allt som jag ligger efter i, som till exempel imorgon har vi slutprov i naturkunskap A och jag har ju inte pluggat allt för mycket om man säger så.. Så jag orkar inte tänka på det nu, ska börja plugga snaaart..

Jag har i alla fall något att se fram emot de kommande veckorna. Tex i helgen åker jag, mamma och lelle till Stockholm och shoppar en dag, det blir ju nice. Sen är det lov och då blir det mest att plugga för min del, då ska jag verkligen plugga också och inte bara tänka att jag ska det. Nu undrar ni säkert varför jag ska plugga, jag är ju inte direkt värsta plugghästen så... Jo, för veckan efter lovet ska jag till Alperna med mi familia och en annan familj. Det kommer bli ytterst trevligt. Hoppas det är mycket snö och strålande sol så man blir brun i ansiktet. Fast jag ska inte få märke efter skidbrillorna, men det får man väl se hur bra man lyckas med de.

XOXO Linnea!!!


Jag och Cia i Sälen


22 februari

Tjoo bloggen Cia här!

Har försökt gjort om lite på bloggen, fattar verkligen noll bland alla stilmallar och kodmallar. Men ändrade så att det finns datumräkning där ----> och där man kommenterar på bloggen. Självklart i rosa! Vad annars lixom? Har ingen aning om hur man gör för att lägga in en text där man kommenterar innan man kommenterar. Äh, dom smarta fattar, dvs jag och Nea.

Har bara vart i skolan idag, slutade 13.50 och min buss går 14.25, perfekt timing, not! Men jag är van. Helt sjukt att jag och Nea sitter minst 10 h i bussen PER VECKA. Hur obra är inte det lixom. Just ja, har börjat med ett nytt ord också, obra. Man vill inte säga dåligt för det passar inte in i sammanhanget och det låter för dåligt typ. Shit vad jag flummar nu, ska nog fortsätta plugga lite religion. Fick mitt tal flyttat till fredag så då kan jag plugga lite religion. Har frågat Nea mamma som precis varit på ett bröllop om tips som man kan säga så jag hoppas jag får lite sånt snart. Ha de bra!

XOXO Cia


Och den Hemulen-bilden bjuder vi ganska rejält på känner jag.


Tjoo

Hallåå Cia här!

Har lite smått ångest över mitt tal som jag ska ha på tisdag. Bröllopstal, ceremoniellt. Har väl skrivit typ hälften men nu har det helt tagit stopp. Kommer jag kunna sova alls nå inatt? Det hoppas jag då verkligen eftersom jag ska upp 06.00 och kolla på Finland-Sverige. FINLAND SPÖAR SKITEN UR SVERIGE! Har egentligen sovmorgon men vad gör man inte för bra hockey. Ska sitta och kolla med mamma, om hon är vaken, annars skulle jag väcka henne senast 6.30.

Apropå ingenting så kokar pannan nu. Jag var typ hur rädd som helst när den börja koka för det låter ganska läskigt. Men det är sånt man får ta om man vill ha värme i huset. Nu tror ju folk att vi är lite efter men vem vill inte ha mer pengar till annat roligt lixom?

Ska lägga mig nu tänkte jag. Ha de bra folket!

XOXO Cia


Nea i ett coolish träd


21 februari

Tjaa Cia här

Nu sitter jag här och försöker skriva ett bröllopstal till Lollo. Hon ska inte gifta sig men jag tänkte skriva talet som om det vore i framtiden när hon gör det. Det är ganska svårt, jag vet väl inte vad man säger på bröllop. Vad säger man egentligen? Jag får väl hitta på lite händelser som har hänt eller inte. Ska tydligen ha talet på tisdag, fast alla som har spanska skulle ha det på fredagen. Hmm..!

Har vart sjukt trött hela helgen. Vilken himla klassfeest! Idag ska jag iallafall träna och ha spelarmöte efter. Då får man röra på sig lite också. Nea och jag bestämde att vi skulle gå tjugo i 6, för då går vi typ kvart, tio i. Så bra är vi på att passa tider. Kommer ihåg när vi gick i mellanstadiet när jag kom över till henne tio i 8 varje morgon men så lyckades vi gå typ en minut i varje gång. Näe, Nea är inte alls seg.

Ska fortsätta med mitt tal nu. Ha de bra!

XOXO Cia





Klassfest

Tjaa Cia här!

Igår var det klassfest för NV3C med temat S. Jag var en sopa, hade en svart soppåse på mig som jag hade klippt 3 hål i. Tuperade håret också, värsta nice. Malin är så sjukt duktig på att göra ögonskugga också, min och Lollos var väldigt fint. Var först hos Malin och fixade oss lite sen toksprang vi till bussen som ändå var typ en kvart sen kanske. Det är alltså andra bussar än 25:an som är sen. Kom till dario där det redan var ganska många. Lovade min lärare, Jörgen, att skriva om våran klassfest men jag känner att vill man veta något får man fråga irl. Den spårade ganska rejält så jag kanske inte ska skriva alla smaskiga detaljer i bloggen. Trodde faktiskt inte att det skulle bli så jättekul med bara klassen men det vart sjukt kul! NV3C är bara för bäst, vilken klass!

Maria: Silvertejp
Sofia: Sjöman
Irene och Farzana: Spegelbilder
Anna: Skolflicka
Lollo: Sotare
Jag: Sopa
Amanda: Skurk
Malin: Sockersöt
Amanda bb: Sjörövare
Matte: Schtekare
Jocke: Sceneboy (emo)
Dario: Sliskig sätrablatte
Terese: Snyggare Bob
Jenny: Snickare
Nejra: Sexy supporter
Jossan: Sexy supporter
Carro: Snickare
Peddy: Superman
Pooya: Stekare
Rawas: Soldat
Farbod: Schtekare
Lovisa: Skidåkare
Charlotta: Sportig
Klara: Street dancer
Andreas: Skogshuggare
Jonas: Sen / slipsfin



Åkte hem till Lollo som beställt taxi vid halv 1 och sov där. Gillar att man har så snälla kompisar, som finns där för en. Lollo och några fler. Tack!

Åkte iallafall hem på 12.10 bussen idag och nu lär väl jag börja på mitt svenskatal. ha de bra!

XOXO Cia












Cia med lugg

Tjatja Linnea här igen.

När vi var hos mange så hade vi också kul, inget ovanligt alltså ;)
Cia testade bland annat min skidjacka. Hon klippte också lugg.
Bilder vill ni väl se hoppas jag.


Fint va? Pyjamasbyxor o allt ;)


Snyggt.


Snyggare.


Snyggast. Håller ni inte med mig?!


Kul i buss

Hej hopp! (asså vi hoppa i Sälen)
Linnea här :D

Idag var vi i Sälen med skolan för att det var friluftsdag.
Vi åkte skidor o sånt, va annars ?!?
Haha men jag tänkte iaf visa lite bilder från bussen, vi hade rätt kul faktiskt!

Linnea: Jag har tänkt på en sak..
Cia: Vadå?
Linnea: Det är ganska äckligt egentligen att när man sitter i bussen så andas man in en massa luft som andra människor har andats osv.
Cia: Ja ;o så andas man in när folk har hostat också ju..
Linnea: Men jaaa!!
Cia: Ett filter behövs.

Här är resultatet.


Här var det extra mycket filter.


Normal mängd.


Yeaaay

Tja tja Cia här !

Nu sitter jag här i handduk och har precis duschat. Sitter också och kollar på Nea som leker med en sån där pilatesboll. Haha, hon försöker hålla balansen på alla möjliga sätt men det går ju kanske mindre bra. Nej då, hon kan stå upp på den, not! Lyssnar på lite musik och fantiserar om att vi borde ha en egen lägenhet. Fatta vad kul det skulle vara! Skulle bara lyssna på bra musik hela dagarna och så skulle vi ha en pilatesboll också såklart.

Jag har kommit på en sak. När man flyttar hemifrån, vill man verkligen ha massa prylar som man ändå inte kommer använda som typ inflyttningspresenter? Jag tror inte det, jag vill inreda min lägenhet eller vart jag nu flyttar själv. Annars kan man ju faktiskt ge bort saker till Erikshjälpen. Dit gav vi våran gamla tv, flitigt.

Nu kom mange hem så vi lär väl bädda och fixa lite här. Ha de bra! DET KOMMER DÅ VI HA I SÄLEN I MORRN!!!

XOXOCia och Linnéa




Facebook

Tjo Tjo!
Cia här

Är det bara jag som tycker att det finns värsta kula grupper på facebook? Alla är ju helt meningslösa men typ hur kul som helst. Man bara klickar att man går med i gruppen eller blir ett fan men sen glömmer man bort den. Det finns till och med en grupp för att man glömmer bort alla man går med i. Hur sjukt är inte det? Som gruppen "Nejmen SL, snöar det? I ÅR IGEN?!". Man hör verkligen framför sig i huvvet hur man säger det där. Ungefär som ÅHÅHÅ! Hhhaa, internt? Jajjemen.

Härom dagen så sa Andreas " Linje 25, går enda vägen hem". Det tyckte jag var askul! Haha. Det sämmer ju, vusschaufförerna brukar skjutsa oss en bit hem ibland så vi har en minut kvar till huset, jag och Nea. Det är väl hur najs som helst. Slipper man gå och frysa ihjäl hela vägen hem + att det är uppförsbacke. På somrarna när vi cyklar till bussen brukar vi prata värsta mycket tills backen, då flåsar vi så mycket att vi inte kan prata. Det är ungefär som när man kommer upp för någon trappa i skolan.

Nu sitter jag och nesen hos Mange, ska sova här för att han ska skjutsa oss till skolan till 06.00. VI SKA NÄMLIGEN ÅKA TILL SÄLEN ÖVER DAGEN! Nea har inte ebstämt sig om hon ska åka med mej och co eller med några i hennes klass. Vi ska försöka att inte äta upp våra nötter ikväll, försöka.

Ska plugga lite nu, ha det bra!

XOXO The two and only


Bilen kommer från min älskade kusin blogg, www.emmazz.peppar.fi
Saknar dig ja <3

Tjoo

Tja tja bloggen:D
Cia här

Gillar våran nya header starkt! Har vart i skolan idag. Tänkte gå upp vid halv 7 för att plugga biologi. Skulle åka på halv 9 bussen i vilket fall men tror vi att jag går upp tidigara eller? Näe, jag snoozar från 6.11-7.21, var tionde minut. Hade biologiprov idag och jag plugga mindre flitigt igår. Det är inte bra. Vet inte riktigt hur provet gick men vi får väl se. Vart klar tidigare så då kunde jag åka med halv 2 bussen.

Idag ska jag plugga spanska hade jag tänkt. En text som vi skulle läsa till förra tisdagen men då var Alejandra borta. Det måste jag göra. Åh det känns som om det börjar bli lite mycket nu faktiskt.
- Läsa spanskatext och förbereda
- Komma på ett ämne att ha tal om på svenskan
- Komma på ett samhällsproblem och skriva om på samhällen
- Psykologianalys ska in den här veckan
- Skriva loggbok på PA

SUCK!

Men snart är det klassfest!!! TAGGA FREDAG

Kan komma upp något kul om Nea idag också, håll utkik!


Jag å Amanda är lätt bäst på alla labbar!


NY HEADER

Yeay!

Nu har vi vääärsta coola headern ju! Sa ju att vi skulle fixa det. Nu ska vi bara hitta det där man kan ha en text om sig själv här bredvid.
Galet snygg header! Kanske för att vi är så bra?
>>>>www.ellenbma.blogg.se<<<< Fixade så att vi kunde byta, Thanks!
Lelle visade hur vi skulle göra men det var självaste Linnéa med den legendariska ***** som fixade bilden.

Ska lägga oss nu, snart.. Ha de bra!

XOXO Cia och Linnéa


Kommer ihåg när man var liten och alltid ville ha en apa som husdjur. Det var tider det.

Antons slickeri

Tjoooo

Sitter och kollar på våra inlägg. Vi är väl bara för bra? Iallafall gick vi tillbaka i tiden till det senaste veckans inne- och utelista. Där hittade vi Antons slickeri.
Nea: Haha, Antons Slickeri. Det låter ju som en affär.
Cia: Haha, ja det gör verkligen det.
Nea: Undra vad han har i den affären?
Cia: Jadu, vill vi veta det?




Tobbe!!!!

Tjoo bitches!

Nu sitter vi här hos Cia som vanligt och äter nötter. Ska snart kolla på köping. ÄLSKA TOBBE! Vi ska egentligen äta nötterna när vi kollar på köping men av någon konstig anledning tar de slut innan halv 9. Så nu har vi skärt, japp SKÄRT, upp lite äppel och så har vi apelsiner här. Lär vara lite nyttig också.

Nea: Det är så gott att smaska äpple.
Cia: Ehm, okej?
Och Nea smaskar på...

Idag kl. 14 var det träning. Vi körde ganska hårt med styrka/kondition/spänst. Ingen av oss hade någon lust att träna men det var ju hur kul som helst lixom. Börjar vi få tillbaka motivationen nu? Det hoppas vi på iallafall. Det kan verkligen behövas när vi börjar med fysträningarna någon gång framöver.

NU BÖRJAR KÖPING!! Go tobbe!
Tobbe: Du måste raka diig!
Hantverkarn: Måste jag?
Tobbe
: Du ser förjävlig ut.
Hantverkarn: Aa, sätta upp den här skivan bara.
Tobbe: Ja det vette fan om du kan.
Hantverkarn: Näe jag vet att det är svårt.
Mats: Aa, kanske.
Tobbe: Men gå och raka dig gubbe.
Hanterkarn: Du kan få göra det åt mig.
Tobbe: Nej nej, aldrig i mitt kak. Fan.

Roligast ever lixom!!!!

Och kolla på det här klipper, jag döööör!
Höll på och dog när jag såg hur han höll på å peta på den där andra heela tiden! Typ våra syskon ibland.

http://www.youtube.com/watch?v=IQTD7Yvqxtg

Lite bilder som jag inte lagt upp från Local heroes galan kommer här.







XOXO Cia och Linnea

Datasalen kuligt värre

Tjatja it's Linnea bitches!

Jaadu igår slutade jag ju väldigt tidigt, asså helt otRRRoligt, kl.12.20!!!!
Haha nerå inte så jättetidigt kanske ? Men iaf tidigt för egentligen skulle vi sluta runt 16, så det va rätt nice.
När vi hade slutat så gick jag och vissa till och åt, sedan var det bara att sätta sig i datasalen med Isak och retard-anton. Vi skrev då på labbrapporten som skulle in igår :D Jag hann nästan klart iaf.. Cia hjälpte mig lite när jag kom hem sen så det va ju aningen bra! Då blev den klar iaf.
I datasalen hade vi ju rätt kul tycker jag, Anton slickade ju som sagt på min sko, uscha. Så lurade de mig att jag hade en nagel i håret ;o En smutsig nagelbit, fattar ni va jag menar? Så äckligt så det inte är sant.. Fast det va ju inte sant heller utan de hade lurat mig, tur det men ändå inte. Jag satt aslänge och försökte ta bort "nageln", men jag hitta den inte.. Konstigt va? ;) Jag började till och med att gråta, fast det va för att jag skrattade. Inte för att jag grät på riktigt som de trodde, haha puckon på hög nivå asså :D
Haha men iaf så va det ju kul såhär i efterhand, och vi satt kvar till (hör och häpna) kl.17!!!
Tiden går snabbt när man har kul :D

Ha de gött!

XOXO Linnea


I datasalen


städning

Cia här bitches!

Håller på och städar mitt rum för fullt. Byter sängkläder, städar undan alla kläder som är typ överallt, fixar skrivbordet... Pratar med Nea som också säger att hon borde städa då alla hennes kläder är på soffan. Jag har de på golvet ja. Det kommer bli ett helt nytt rum här när jag är klar. Ska dammsuga med våran high tech-dammsugare sen också. Ibland får jag värsta rycken och känner abra för att städa men nu var det faktsikt planerat. Pappa har tjatat på mig att jag lär plocka in fullt med ved också. Plockade faktiskt in lite mer än häften igår men det är när man ska lägga högre upp som är lite jobbigt.

Shit vad alla är taggad på klassfesten nästa helg nu. Det blev temat " S ". Man ska alltså klä ut sig eller förknippa sig med någonting på s. Nyfiken på vad jag ska vara? Det tänker jag hålla på ett tag till! Kan säga att det börjar med ... trumvirvel.... S! Haha, det kommer bli så sjukt kul. Jag hoppas bara att alla går in för det och inte bara kommer som sig själv.

Tänkte fortsätta städa lite nu så att jag blir klar iår. Ha de bra!

XOXO Cia


Tänk om man hade haft det här rummet när man var liten.



Gomorron!

Cia här!

Lördag tycker vi om!
Jag vaknade första gången typ 8.56 i morse och somnade om men när jag vaknar 9.42 så flyger jag upp ur sängen. Man kan inte sova bort hela dagen känner jag. 2 sek senare så stod jag vid fönstret och öppnade persiennerna.

Var inne på lite olika bloggar idag och bl.a. på www.hotgossip.blogg.se och såg att Kissie färgat håret.m SHIT! Slängde iväg ett sms direkt till Nea och skrev: Shit shit shit! Kolla hotgossip nu! Självklart hade hon inte gått upp vid 11 så jag försöker nu tvinga henne att slå på datorn.
http://hotgossips.blogg.se/2010/february/folj-kissies-forandring-genom-bobbys-blogg.html#comment

Jag hoppas att bilden är redigerad på något sätt för att hon kan ju bara inte göra så!

Idag ska jag iallafall städa lite och sen kommer Johanna förbi med lite grejer som jag glömde hos henne förra helgen. Sen ikväll ska jag kolla film. Ska hyra en på hemmakväll först men jag vet inte riktigt vilken. Får väl se om jag hittar någon bra. kanske ska fråga folket som jobbar där om de har någon att rekommendera. Lär väl börja städa snart känner jag. Ha de bra!

XOXO Cia




Veckans inne- och utelista!



Mycket skratt på cupen!

Antons slickeri

Rea på trosor på cubus

Jordgubbar med vit choklad är tillbaka på Konsum





7 år av otur?

Alldeles för mycket otur på cupen

Kissie är för hemlighetsfull angående sitt hår

Spanska


HAHA

Tja tja bitches!

Nu sitter vi här och myspysar. Tänkte lägga upp lite bilder, bl.a. från mina nya boobs. En på retard-Anton när han slickar UNDER SKON också.




IEUW! Vårat största fan!



7 års otur??

Tja tja! Cia här med Linnea i sin famn. Höhö. NOT!

Idag i skolan tappade jag en spegel när jag skulle öppna skåpet. Har en spegel i min penal (pennskrin så retard-Anton fattar), hade en spegel där, men så skulle jag böja mig fram och öppna skåpet. Precis i det ögonblicket åkte spegeln ur och gick i tusen bitar, nästan. Jag tänkte förstås inte nå mer på det men sen när jag skulle gå uppför trappen så höll jag på och snubbla. Det gör jag aldrig i skolan! Tänk om jag kommer ha otur i mitt livs bästa år. 18-25 år, ska jag ha otur så längre? Jag hoppas då verkligen inte det men isåfall kan vi köra i hundår. Fredagen den tolfte kanske är min nya otursdag.

Efter skolan så satt jag och väntade på Amanda.BB som lära prata med Kempe om sitt PA-arbete. Vi skulle nämligen gå till friskis & svettis. Var där ett tag innan Farzana kom och joinade oss. Sen gick Amanda och det var jag och Farzana kvar, jag och latmasken! Jag kom på när jag satt på bussen att jag var där i 2 h. Jag vet, är bra flitig jag! sprang lite först tills jag fick hur ont under fötterna som helst och sen körde jag styrka. Sprang igen och körde styrka med Farzana. Skulle egentligen ha lekt med min polare Johanna idag men hon kände att hon vela vara med sin mamma innan hon åker till Thailand nästa vecka. Då ringde jag till Kinesen och fråga om hon vela äta nötter och kolla på tv och det är såklart hon vill det. Vem vill inte göra det lixom? Kinesen= Linnea, så att retard-Anton fattar. Nu tänker väl alla som läser detta " Ursäkta? ". Det gör ingenting om ni inte fattar, ganska internt där.

Måste bara berätta om något Nea berättade om idag. Hon och några kompisar satt i datasalen och pratade om baciller. Efter ett tag fick hon Anton att SLICKA UNDER HENNES SKO! OMG! Det är väl föör äckligt. Jag fattar fortfarande inte varför man slickar UNDER skon på någon. Men just ja, det var väl värt en femma, 5 kr! eller? Enligt mig och nea lär vi få minst 10000 kr för att göra något sånt, jag skämtar inte.

Tänkte äta lite nötter och fortsätta med Neas labrapport nu, som hon gör helt själv förstås. Ha de bra!

XOXO Cia och Linnea på ett hörn


Aaaaw vi är väl föör gulliga!


Tja tja

Hola! Cia här

Fick reda på idag att det inte var någon spanska i tosdags så jag missade ingenting. På ett sätt känns det jobbigt för då lär jag verkligen läsa texten och på ett sätt bra för då får jag inte ig på den diskussionen. Aja, har varit i skolan idag som vanligt. Gillar att jag har sovmorgon 3 dagar av 5. Jag läser ju utökat psykologi så jag skulle egentligen haft sovmorgon på fredagar också. Har även världens hål på onsdagar innan psykologin börjar, annars hade jag slutat 12.20. Tur att det är kul då. PA-tiden på onsdag och fredageftermiddagarna kan vi flytta och ha när som helst. Helt okej schema.



Kan inte fatta att nea har värsta dödarschemat. Jag hade inte så där när jag gick i ettan vad jag kommer ihåg. Skulle dö om jag hade det schemat. Karin, våran biologilärare, tog neas schema som exempel för och tyckte så synd som sina små ettor, SMÅ ETTOR!



Sitter iallfall här och borde läsa lite biologi medans jag väntar på att Mia ska ringa. Hon skulle hämta lite saker i bergby innan jag ska dit. Lär verkligen läsa biologi nu! Ha de bra!

XOXO Cia

Tjatja

Heello Cia här!
Var i skolan som vanligt idag. Vi odlade bakterier på biologin förra veckan, när vi drg sterila tops på olika ställen och ställde i värmeskåp, och idag räknade vi kolonierna. Jag höll på och dog, det var värsta äckligt! Det äckligaste var att vi jämförde före och efter de tvättat golvet i skolan och det smutsiga växte det till och med svamp i. Så himla snuskigt. Vi kollade toan, ute, mobilen, klassrummet, micro, kaffemaskin och lite till. En annan grupp kollade tangentbordet och det var rätt äckligt. Nu kan ju jag säga att min bacillskräck blivit mycket värre! Tvättade händerna hela dagen i skolan kändes det som.

Tränade idag, som vanligt började vi med aerobics. Det gick rykten om att vi skulle göra beep-testet men det var för många som var borta så det blev inte. Vi gjorde lite övningar och sen spelade vi.  Nyss satt jag och kollade på disaster date, det är för kul alltså. Det slutade precis så jag ska väl hoppa i duschen nu. Ha de bra!

XOXO Cia


Här står jag och Nea och väntar på bussen varje morgon, vändplan.



Plugg

tjaTJA! LINNEA HÄR.

Tänkte bara säga att det är mycket plugg som gäller för mig just nu.. Icke kul.. Orkar inte skriva nå mer.
Bjuder på lite bilder istället!! ;)

För dom som är tröga; Jag är inte seriös!

XOXO Linnea


Jag och min älskling.. Not!


i LOVE MYSELF


Hej då bitches!! hörs madame


Tjohoo

Tja tja! Cia här

Vart i skolan idag som vanligt. Slapp fysiken och spanskan för att jag var hår och make up-modell åt Matilda på polhem. Det blev riktigt häftigt faktiskt. Har typ världens FLUFF nu för att hon krusa först, sen borsta, spraya, tupera, spraya. Sen blev jag vit i ansiktet också med mörka ögonbryn och lite mörkt runt ögonen. Kommer bild snart. Har inte ett dugg ångest för spanskan heller men lär nog plugga samhäll snart. Det orkar jag inte heller med nå mer.


HAHAHAHAH Den bjuder vi på!


Kom och tänka på min Lilla söta granne lelle som går i sjuan, Neas lillasyster. Deras familj var på skidsemester för några år sedan och då gick lelle rint och filmade vad alla gjorde. Det lät fööör gulligt när vi kollade på det för ett tag sedan. Tor hon var typ fem år.
- Här sitter mamma å säkar sips.
- Hej linnea, va gö du fö nå da?
HAHAHAHA xD
Klart hon fortfarande är gullig!

XOXO Cia


Lelle/Tissan



Gillar mitt neighbourhood

Cia här again:D

Min lilla granne som går i tvåan är så himla smart ibland. Man har lixom ingen aning om vart han får alla ord ifrån. Som det senaste jag har hört så sa han " Rosa pantern måste vara den mest inkompetenta polis som finns". Så skulle jag inte ens kunna säga nu. Inte Lollo heller sa hon. Haha, men nu ska jag gå och lägga mig tror jag. Snart iallafall.

XOXO Cia


HHAAHH

Tjaaa cia här!

Jag lär bara berätta en sak som vi höll på och dog av. På cupen så satt vi och kollade på matcher mellan våra och så kommer det en familj och sätter sig nedanför oss. Jag, Nea, Tora och Jessica satt med varandra. En unge som är några år kommer till Nea och börjar typ knuffa på hennes ben och nea bara drog undan det. Så kommer Tora och tar tag i nea ben och börjar typ sparka framåt och säger att " Men linnea, du måste ju leka tillbaka". Jag och Jessica höll på och dog av att vi skratta så mycket. Varje gång ungen kom nära så drog nea bort sin nötpåsa utifall den skulle bli stulen. Den flinade värsta mycket hela tiden också. SÅ HIMLA KUL! Men självklart så är allting roligare när det händer än när man ska berätta det igen. Men ni kanske kan tänka er.

Ikväll har jag pluggat spanska tills jag fick sms av Matilda ( millymatilda.blogg.se ) och frågade om jag ville vara hår och make up-modell i morgon, 1500 tals tema. Det är mellan 13-17 och då missar jag spanskan och fysiken. Skulle ha diskuterat om en text på spanskan som är hur svår som helst. Är så sjukt trött på spanska nu. Men men, nu får jag göra någor roligt iallafall. Måste börja plugga till samhällsprovet på torsdag också. Men går man natur så gör man.

Ska nog börja lägga mig snart så att jag inte är så trött i morgon.
Ha de bra!

XOXO Cia






Sälen

Tjabba Linnea här ;)

Idag har det vart skola som vanligt, det är faktiskt helt okej. Fast pluggandet är inte okej! Hihi.. Jag fick dessutom skjuts av mamma till och från skolan, och det är ju ett plus hehe.
Och på onsdag ska man ju betala in pengar om man ska till Sälen på friluftsdagen eller vad det är, det kommer ju bli aningen nice! Haha nu kom jag och tänka på en sak, en gång så spottade Cia på en i liftkön!!!!! :o HAHA det var bara fööör kul asså :D


skidkläder!



Ljusnan cup

Tja tja cia här igen

Spelade cup i helgen i Bollnäs och det gick väl inte så jättebra direkt. Spelade 3 matcher och sista var 01.15. Man var ju ganska trött efter den matchen kan jag ju säga. Sen åkte vi tillbaka till dagiset där vi skulle sova och jag sov hur bra som helst. Nea madrass pös, Toras va för hård och min va heelt perfekt. Gick upp typ 9 iallafall. Sten hade tydligen kommit in och sagt åt oss tidigare men jag märkte ingenting. Åkte till scandic och åt värsta frukosten innan vi åkte hem igen. Så skönt å sova i bilen. Det är såna ggr man vill ha flera timmar hem. Samma när man åker till skolan, ibland tar det 100 år och ibland vill man att det ska ta någon timme till.

Men det var värsta kul att spela men domarna var helt störd hela cupen. Speciellt när det var dammatch. Får man inte göra någonting eller? Tommy höll ju på och få nå fel han också. En till orättvis sak var att på herrmatcherna kastade dom ut alla extrabollarna, sa välkommen till nya lag, sa till när det var en minut kvar och sa att det var trevligt att något lag deltog när de åkte ut. Vad fick vi då? En boll till målisen och en boll till ALLA utespelare, ingen hej, inget tack och vi hörde ingen prata i mikrofonen när det var en minut kvar. Här kommer lite bilder från cupen.

XOXO Cia






Gissa händelsen.


Tora och Jessica


Du å jag Nea

Tjaaa:D Cia här

Har ju inte uppdaterat på hundra år känns det som, Hannah klagade lite så nu kommer ett inlägg eller två.


Nea pluttan och jag tänkte att vi skulle ha lite kul när vi var och handlade på willys här om dagen, stavas det så?, så nu kommer det bilder på det.




Trött

Tja!

Linnea här..
I helgen har det vart cup, och det gick ju inge vidare direkt om man kollar på resultaten..
Sista matchen var väl runt 01.15 inatt och man somnade väl runt 4?? Laget sov på ett dagis där cupen va, alltså i Bollnäs. Imorse gick vi upp kanske runt halv 9. Så jag sov hela vägen hem, sen när jag kom hem la jag mig i soffan och sov till strax före 17. Då var det bara att börja med matten fast jag fortfarande var sjukt trött.. Men det är sånt man får ta om man ligger några 100 sidor efter.. Not good Linnea!

Jappsi, ni får ha det så bra så hörs vi nångång!
XOXO Linnea

Bilderna är från cupen


Här har vi Tora och Jessica från en lite sne vinkel ;)



Jessica, HAHA shit va kul vi hade här tror jag de va? eller kanske lite senare?
Kolla planen förresten vettja!


Tjaaabba

Cia här!

Hittade en värsta gullig bild på nea på min bilddagbok. Har inte uppdaterat på hundra år men det finns massa bilder från förr som jag inte har på datorn. Hope you like it Schnesen:D




Sitter i skolan och finslipar min debattertikel nu. Går mindre bra när jag håller på att laddar handsfreen så jag kan inte lyssna på musik heller. Efter skolan ska jag åka till Sandviken och leka med Johanna och Sofie. Ska sova där och sen åker jag hem och packar på lördagen inför cupen. Såå sjukt jobbigt kommer det bli men hur kul som helst.

Nu ska jag fortsätta finslipa, Ha de bra!

XOXO Cia


Gillar färgerna!



Det suger

Hej Linnea här..

Jag skriver en artikel om palmolja på naturkunskapen och det är verkligen tråkigt..
Tänkte bara säga det och att jag har lite ångest över den eftersom man skulle ha lämnat in den för ett bra tag sen.. Vill inte ens tänka på det!

I know u love me
XOXO Linnea





Bara för att jag är sur på skolan
.. (gammal bild)



Catcha up lite

Cia häär, hallå:D

Kände att det var väldigt dålig uppdatering idag, nu lär vi bättra oss!
Iallafall har jag vart i skolan idag, skulle bryta olika normer som läxa på psykologin och det var bara föör kul! Jag, malin, Farzana och Dario gick till en kille och ställde oss i en ring MED han men han bara gick ifrån. Och det var inte bara några steg utan der var en bra bit ifrån. Stackarn. Vi gjorde samma sak med en tant, omringade henne så hon såg lite obekväm ut. Jag vela bara gå dit och förklara för henne vad vi höll på med och självkalrt åker hon på samma buss som mig. Ganska obra. Men iaf så gjorde vi våran lilla läxa iallafall. Hade psykologi för första gången i onsdags och det är läskigt hur mycket rätt läraren har om beteende och sånt. Jag satt och sa till anan typ hela tiden att det är verkligen sant.

Ikväll fick vi besök av Maria och Erik. Erik bor nån minut från oss men ändå har vi inte träffat han eller Maria på ett bra tag. var här i typ 2.5 h och vi satt och prata lite. Jag och Maria satt å prata gamla minnen och satt och skrattade värsta mycket. Ytterst trevligt. Som när vi var påskkärringar, åkte INUTI madrassen nerför trappen, kollade på Dalkurd och lekte med Tant Annas hund Ceasar. Vilka minnen! Vi bestämde iallafall att vi ska gå ut inte ni till helgen men nästa. Det kommer bli såå kul!

Borde lägga mig nu, vad hände med att jag skulle lägga mig senast halv 11 egentligen?

Ha de bra! Bloggar i morgon på svenskan.

XOXO Cia


Dalkurd<3


Påskkärringar
Påskkärringar





Kissie

Idag opererades alexandra. Här finns lite bilder som vi inte är van att se henne men som man säger "We who look like crap on photos but IRL we are FUCKING AWESOME!". Vem kan se bra ut jämt lixom? Hoppas att boobsen are looking great!

http://nyheter24.se/noje/operationkissie/287533-exklusivt-kissies-operation

Idag har jag träning, om exakt 30 min. Kommer vi efter kavrt i så får vi böta 20 kr. Det tycker jag är lite töntigt, pengarna räcker ändå inte ju. Man kan väl få göra armhävningar eller något, även om man knappt kan klara 10 st på rad. Nu lär jag skynda mig och byta om!

Ha de bra
XOXO Cia


Cias ben?

Hejhej!

Såhär kan de ut hos cia en vanlig kväll!
Nice värre, men nu till frågan.
Vems ben tror ni att det är? Cias eller Mr.X, det är den stora frågan.

XOXO Linnea


Hmm... Vems ben kan de vara..?


OMG

OMG i morrn kl. 08.30 håller vi tummarna att kissies nya boobs blir bra!  Operationsdagen i morgon ju! Hon vill ha D-kupa och det skulle vara okul om det inte blev det. Good luck!

XOXO Cia


Mmm Mjölk!

Tjobre Bitches
Cia häär!

Mjölk är väl gott det.. Ibland känner man bara att man vill gå och ta ett glas mjölk och då är det bara att göra det. Tur att det är något nyttigt som är så gott. Nu har jag skrivit klart min svenskaartikel om vargjakt. Självklart är jag för vargjakt, man vill ju lixom inte att det ska bli för många så att dom börjar smyga i skogarna häromkring. Det räcker med att jag redan är mörkrädd. Min bror sa en gång "det som inte finns på dagen finns inte på natten". Självklart har ju jag gått och funderat på det där och kommit fram till att det är sant, men man ser det inte på natten och det är det som är så läskigt.

Amanda berätta idag om att hon hade kollat på outsiders igårkväll och där var det någon som hade fobi för feta människor. Hon fick panik och började grina när hon var nära en fet person och visste inte vart hon skulle ta vägen. Vart får man fobier ifrån egentligen? Jag hatar verkligen spindlar och mörker men vart har jag fått det ifrån? Kommer inte ihåg nu att det skulle ha varit något speciellt som gjort att jag är så rädd för spindlar, dom är bara så äckliga. När jag var liten såg jag på Jurassic Park och trodde dinosaurierna skulle äta upp mig när jag skulle till förrådet utanför huset så där kan ju mörkrädslan ha börjat. Men vad vet jag, jag är ju tydligen bara en dum blondin?

Ha de bra!
XOXO Cia




Vals

Tjaooo!

Linnea här
Ja va har man gjort idag då? Jo till att börja med så missade jag ju bussen så jag kom 50 min sent, haha ingen skada skedd! Så ja jag har gått i skolan som vilken annan dag som helst, sen åkte jag med Cia hem på bussen!Haha va kul man kan ha när man går hem från bussen asså, dansar vals (någon dans var det iaf) och en massa annat.. Nu undrar ni säkert varför vi dansar när vi ska hem ;) Jo för att Cia ska ju på bal, så vi lära testa hur det skulle bli när hon hade en så stor klänning. Alltså killen får inte ha för korta armar!! Haha ni kanske inte fattar men aja lika bra det ;)
Byebye!

I know u love me haha
XOXO Linnea


Bildbrist


Ny header?

Tjooo! cia här

Idag skulle jag och nea åka på 8.25 bussen men när jag kommer ut och vi ska gå så känner jag att nea inte riktigt är närvarande. Jag står där ute och väntar ett tag och till slut så ringer jag. Nea svarar men låter lite trött och det är därför att hon precis vaknar. Lol på henne. Då var ju jag tvungen att åka själv till skolan och hon tog 9.25 bussen så att hon missa naturkunskapen. Vore kanske viktigt att gå på den om man inte lämnat in en artikel som skulle vara inne i fredags.

Iallfall så behöver vi verkligen en ny header men vi fattar noll på all text. Det står verkligen hur mycket som helst med massa  konstiga ord och vi förstår inte. Ingen idé å säga att vi är blonda för att nea är inte det. SORRY! Men det kanske kommer upp en ny header idag, i morrn eller i övermorgon? Vänta med spänning!

Sitter på svenskan nu, fast vi har inte riktigt börjat än men jag kom in kvart över 9 så jag har redan varit här ett tag. Lite småsegt att börja kl. 10 2 dagar i veckan och mina bussar komemr in kvart över varje timme. Nu måste jag fortsätta på artikeln, ska vara flitig idag tyckte min Amanda. Bra idé Mandie!

Ha de bra!
XOXO Cia

PS. Går inte att ladda upp bilder, CP!
Jag ska försöka vara positiv idag trots att det stod i mitt horoskop att jag kan vara mindre positiv idag.


KISSIE PÅ TV

OMG hon är bara föör bra lixom! Hoppas alla kollade på tv på kanal 8 nyss. Var det någon som såg den där volymen i håret eller?
Ska lägga oss nu, tänkte bara slänga in ett inlägg med lite bilder.

XOXO The two and only, I know you love us and kissie BÄST









Nea och kineserna

Heyy bitches! Cia här

Asså ibland har jag och nea bara föör kul! Vi brukar komma på oss själva när vi sitter och skrattar när man är typ helt själv eller nå. Nu har vi kineser i skolan som är på nå utbyte och nea gick förbi de när hon skulle till klassrummet. Sen kommer hon på sig att hon går och HÄRMAR DOM! HON HÄRMADE DE! Hon härmade kineserna när dom prata och sen kom hon på det och började skratta. Jag fattar det fortfarande inte. HAHA! hur kul är man inte då, tänk er då hur hon är när man är med henne. Har vi tråkigt nån gång? Absolut inte!

XOXO Cia I know you love me





Hata bussen!

Tjatja bitches!

Linnea här.. Ja idag har man ju dårå gått i skolan, det var ganska skön dag iaf.
Men imorse var det däremot ett helvete.. Hahaha nerå men det var skitkallt! Okej så här var det, jag gick ner till bussen när klockan var 07.20 för bussen går 25. Jag sprang till och med.. Illa! Okej men iaf, när jag kom fram så hade såklart inte bussen kommit, så jag stod och vänta i ca 10 min. Och helt plötsligt ser jag en buss i sikte, den kommer närmare och närmare och jag blir lite smått lycklig. När den kommit fram så börjar jag gå mot den, men då dissar den mig och kör iväg.. Jag bara står där som ett fån och är aningen arg. Så jag tänker att jag ska vänta på nästa buss som går 07.45. Klockan gick och helt plötlsigt var den 07.50, då gav jag upp och ringde till mamma så hon kunde skjutsa mig (hon skulle ändå till stan, men inte så tidigt).
Så ja, mina tår var stelfrusna! Kom kanske 5 min sent så det var najs iaf ;)

Så kan det va ibland, men jag lever och tur är väl det :D

Förresten, ikväll är det Kissie på tvn! Ett måste att se på asså :D

Ha det bra, XOXO Linnea




Tja tja bloggen

Cia has not left the building!

Idag har jag och betalade balklänningen. Jag bestämde mig till slut men den har ju världens kjol och det var typ det som höll mej tillbaka. Nu är den betald iallafall och nån gång den här veckan ska vi åka och hämta den, inte så lätt att ha med på bussen direkt. Fatta att sitta där längst bak med världens kreation i famnen, hon som jobbade på Gimlins hade tydligen lite problem med att få ner den i påsen pga kjolen. Näe men klart man ska sticka ut. Den är typ gorgeous! Aja, har iallafall vart i skolan idag, hade samhäll och biologi. Två väldigt roliga ämnen, eller inte. Men det känns som om veckorna går väldigt snabbt och snart är det helg igen.

Har cup i helgen och då åker vi på lördag kl. 16 kanske? Jag vet att dom sa det på träningen men det är inte så lätt att komma ihåg alltid. Men jag hoppas det blir nåt kul på fredag, får väl se vad som händer. Har tre olika alternativ som jag vill men nu var det lite beslutsångest här igen. SÄLLAN! Alldeles för mycket saker här i livet som man måste bestämma, när man inte kan lura mamma att säga vilka kläder man ska ha. Det har jag blivit ganska bra på, man bara pratar på lite och frågar igen om vilken man ska ha eller vad hon tycker att man ska ha.

>>>>>GLÖM INTE ATT KOLLA PÅ TV 8 KL. 22.00 NÄR KISSIE SKA VARA MED!<<<<<

Ha a de bra!

XOXO Cia


Titta noga på bilden!


RSS 2.0