Valborg

Tja Cia här


Här kommer min valborgshelg.


XOXO Cia


.


Kommer från mig själv, är lite rolig ibland jag ju. Jag hade en idé.

Cia - Jag har en idé!
Nea - En idé Sickan
Cia - vi ÅKER till konken... eller du behöver ju inte följa med direkt :P sen kommer du hit och pluggar medans jag bakar... så hjälper jag dej när du vill. samtidigt så blir vi gladare när vi är med varandra pga atmosfären ;O

Ledig idag

Hej bloggen!
Cia här

Idag var jag ledig, eller inte ledig men orka gå till skolan när man har typ 4 h hål. Näe, då kände jag att jag gjorde mer nytta hemma, hehe. Vaknade igen av att jag har ont i foten, ska det aldrig sluta eller..?

Testade tröjan som jag beställt från kokard, därifrån jag beställde mössan, och den är verkligen stoor. Tänkte att jag vela ha en stor så jag tog L, men så var det nog killstorlekar eller nå så den är megastor. Men äh, det är bara skönt! Igårkväll så kom Eve hit med New Body-grejerna också, när jag hade satt på mej pyjamasen, hihi. Hoppas trosorna är sköna eftersom jag beställde 4 st, då vill man lixom inte att de ska åka in i stjärten hela tiden. Det är ett stort problem inom tjejfotbollen haha. Får väl se, kan ju testa dem i morgon på träningen. Vi har ingen idag för att det var så många som skulle bort. Jag tycker vi kunde haft träning båda dagarna.. Men nu ska väl jag till Konsum och köpa ingredienser till mitt bullabak. Nesen kommer hit och pluggar matte medans jag bakar så att jag kan hjälpa till om hon behöver nå hjälp. Hon har ju en egen liten privatlärare hon tvärt över gatan. Men aja, Ha det bra!

XOXO Cia

Ser väl ut såhär innan jag är klar.



.

Tjaa bloggen Cia här!


Skickade sms med anton om att han lära gå till tvn och kolla, jag ljög om att det inte var kissie men såklart var det hon på tvn.

Anton: "usch kissie ;D jag kom och halta till tvn i bara kalsonger med en innebandyklubba som krycka också har min lillesyster en kompis här"


.


The Pinkys prata idag om att vi har det tufft ibland.

Linnéa - Asså det är inte lätt att vara Pinkys heller.
Linnéa - Asså det är verkligen inte lätt att vara Pinky!
Cia - Näe det är ju inte det!


Aha

Tja bloggen! Cia här

Satt och kollade på förkväll i torsdags med mamma och så säger dom: "Missa inte förkväll på måndag då vi gästas av bloggaren Kissie". OMG! Vi ska få se kissie i tv-rutan en gång till, jag är sååå lycklig nu! Det går inte att beskriva.




Dagens skämt?

Kanske ska börja med Dagens skämt. Pooya tror att han är något, du har såå fel!! MOHAHAH




YEEES

Tjaa bloggen Ciiiisen här!

Nu fick nog alla studenter på vasaskolan ett sms från studentkommitéen. MÖSSORNA KOMMER I MORRN TROTS ALLT!! YEEES. Skrev ju förr att alla fick ett sms om att de inte skulle komma i morrn men nu kommer de ändå! Nu vart jag värsta glaaaad! YIPPIE!




Videoblogg

Videoblogg, är det en ny Pinky som är med kanske?





Värsta fina bilden


Våran banansamling, mest Toras bananskal ju.


MUUUUMS


Tjockissöndag

Cha cha bloggen
The Pinkys här

Nuförtiden vet väl alla vilka The Pinkys är, kändisar DAAH. Båda har såklart gått med i gruppen på facebook som heter "Ursäkta att jag är sen men jag lära skriva autografer i korridoren".

Cia: Idag var jag till stan med Mami och jag hittade en studentklänning, YEAY! Den är ganska enkel men ändå inte, ska köpa lite silvriga accessoarer till så blir outfiten komplett. Är väldigt nöjd, det fattas skor och smycken nu bara. Ska ha samma skor på balen som på studenten, går efter de som passar till studentklänningen för under balklänningen kommer nog ingenting synas. Det är jag väldigt säker på! Måste beställa hår och make up till balen, ska kolla med en frisör i morgon och make up är redan fixat.

Linnéa: Jag har varit tue hela dagen idag typ, det var ju så fint väder. Lära klippa lite äppelträd idag med lillesyrran också. Efter det så skickade Cia sms och då kom hon över.

Vi har knäppt lite kort idag, såna som man sätter in i samma bild och det ser ut som om det är flera av oss i samma bild. Ganska coola kort faktiskt. Sedan bakade vi lite chokladbollar, tog receptet från internet och de smakade precis som på caféer, SÅ HIMLA GODA!

XOXO The Pinkys



Sagobild


Cias favoritbild


-


Nea och jag värmde upp innan matchen och så säger hon:

Nea: Asså det här kan inte vara en fotbollsplan, det är nog en helt vanlig gräsmatta.


Vem är bäst?!

Tja Cia här!

Det kändes ju kanske liiiiite skönt att vinna idag mot Årsunda, med 4-2. Äntligen!! Man känner sig lagomt seg i benen nu kan jag säga. Vi har tränat 2 träningar ute innan den här matchen och det syntes ju i och för sig, men vi var bra idag. På måndag är det dags för uteträning på vifors också, äntligen börjar vi komma igång. Vi som bor lite utanför Gävle har ju inte direkt första tjing på konstgräsplanerna i stan så vi kör på vad vi har. Tänkte lägga upp en videoblogg och bilder men nu hittar jag inte sladden. Nea kommer hit sen så jag kanske kan låna hennes. Vi ska kolla på gossip girl-avsnitt eftersom vi missat dem på söndagarna när vi haft träning. Om träningarna flyttas till måndagar nu betyder det att vi kan kolla på gossip girl kl. 19.00 på söndagar. Aja, ska väl ta och duscha nu. Ha det!

XOXO Cia




Moppebrudar

Tjatja bloggen Linnéa här.

Idag är det ju som sagt match och vi måste bara vinna!?!
Igår var jag med Nattis. Lelle och Amanda var också med haha! Jag kom ju hem från skolan runt 17 så jag gick hem sen åkte vi till konsum med mopparna. Hehe där hända det ju en liten olycklig hädelse.... Heheheh.... Aja sen stack vi hem till mig och där gjorde Nattis så jag fick ännu mer dåligt samvete.. Hahaha!! Vi kollade lite på tv tills vi inte orkade sitta still längre så då drog vi ut och körde lite moppe. Vi åkte till Shell i Hagsta och köpte lite saker, sedan körde vi hem.. När vi var i Norrsundet igen så kom det en brandbil med blåljus så vi körde efter den för att kolla vad som hade hänt. Den åkte till hamnen men vi vågade inte köra efter och kolla så vi stod på avstånd för att kika lite... Vi vet inte riktigt vad som hade hänt men det var lite folk som de hämtade tror jag? x)

Aja, nu ska jag packa lite och äta..
xoxo Linnea




En helt vanlig dag på Konsum! HAHA..


.



Amanda bb pratade om en person som är såååå dryg.

Amanda bb - Han har säkert bra sidor men han visar dem bara inte alltför ofta.


Maaatch idag

Helluu Cia här

Idag när jag kollade ut ur fönstret vart man så himla glad när man såg solen och inge snö på backen. Medans det är slask i Gävle så är det så fint härute, vart var det man skulle bo? MOHAHA! Idag ska vi iväg till Årsunda och spela lite match. Förra året spelade vi mot dem och då var vi inte bra kan man ju säga, så idag ska vi vinna! Vaknade idag igen av att jag hade ont i foten, får ungefär som en bula på insidan av högerfoten och jag vet inte vad jag ska göra. Tänkte smörja voltaren men vi hade visst inge hemma.  Aja, älskar att det vart värsta bra väder iallafall. Innan matchen så ska Nea komma hit och uppgradera sin mobil också, om hon orkar dvs! Man vet ju aldrig hur det blir med det. Men men, Ha det bra!

XOXO Cia


Oohhh, sexy mamas
Tora ska åka med The Pinkys till matchen idag också, vilket privilegium lixom!




God kväll

WOHOO Bloggis, Cia här!

Tog en sväng till Konsum med wilma och införskaffade mig lite nötter, yummie. När vi åt, min mor, min far och jag, så kollade vi på "Så ska det låta" och det är ju hur bra som helst. Så himla roligt folk är det med också, älska programledarens humor. Det ska nog bli mitt nya fredagsberoende, det är skitkul att kolla på ju! Ni som inte kollar på det så är det något jag varmt rekommenderar. Sedan klockan 9 var det "Anna Anka söker assistent" som också är hur kul som helst, fast på ett annat sätt. Det är en tjej, Sofia, som är så himla dryg där och bara säger " Och det ber jag om ursäkt för" HELA TIDEN. Det var två tjejer och en av dem skulle åka ut så säger den ena "Du vill ha någon som assistent som är lika dig, men ingen är perfekt. Jag är inte perfekt, Sofia är inte perfekt.." Så slinker Sofia in med kommentaren "Och det ber jag om ursäkt för". WTF? Ber hon om ursäkt för att hon existerar eller?

Lite mys framför tv:n där med Mami. Nu ligger jag i sängen och läser FRIDA, ska väl sova snart. Är så sjukt trött på fredagkvällarna så det är inte sant. På vardagarna när man inte vill gå och  lägga sig så är man lixom pigg, men sen på helgkvällarna när man här hemma, så blir man så himla trött. Man kan ju vara uppe hur länge som helst men  det orkar man ju inte. Aja, ska nog sova nu och tagga inför matchen i morgon! Tjoo

XOXO Cia




Sool

Hej bloggen, Cia här.

Idag hade jag nationella provet i svenska och satt typ 2.5-3 h och skrev, tror det var ungefär så länge. Man får 8 olika saker att välja att skriva om, reportage, krönika, debattartikel m.m. På vissa kan man bara få upp till vg också. Var säker innan på att jag skulle skriva en krönika som jag var mest säker på och började kolla i provhäftet. Då ser jag att nr. 2 är krönika men är betyg ig-vg och jag vart lite ledsen. Kollade lite till och hittade sen en till krönika som gick upp till mvg och den var om nätdejting. Jag trodde man skulle kunna hur man skulle skriva olika saker men det stod ganska mycket om vad man skulle skriva om och så, men källorna skulle man iallafall veta innan hur man skulle skriva.

Efter provet gick vi och åt och sedan skrev en powerpoint om vårat pa-arbete. Vi har NV-dag på tisdag och då ska nv3c presentera sina arbeten för nv2c. Nu sitter jag hemma och ikväll blir det bara fredagsmys. Ska nog ta en sväng till Konsum sen mde Wilma också. Har match i morgon och jag är såå taggad! Nu ser vi till att vinna!

XOXO Cia




Ooh tss

Tjaa cia här!

Idag fick vi ett mass-sms i klassen å alla bara NEEEJ. Det stod att studentmössorna var försenade så nu får vi dem inte på måndag heller, väldigt trevligt. Man hade ju lixom inte alls sett fram emot det. Aja, får väl försöka stå ut ändå.

I morgon har jag Nationella svenskaprov i 5h, FEM TIMMAR! Man får ju förstås gå tidigare men de har väl så mycket tid av en anledning. Hoppas iallafall på att det blir en bra uppgift på krönikan, att det går att på mvg på den alltså. Vissa uppgifter går bara till vg men jag lär hålla ögonen öppna. Ska sova nu så att jag är pigg, inte för att jag kommer avra det men det låter bra iallafall. Godnatt!

XOXO Cia




Kenza

Tja bloggen! Cia här

Var inne och kollade på lite bloggar, den här gången hittade jag väärldens snyggaste sminkning. Det är nog den snyggaste jag någonsin sett! Shit! Ni hittar bilderna i det här inlägget på Kenzas blogg.
Var det kanske inte hur snyggt som helst?




Lite bilder

Hej alla coola, linnea här.

Idag har det varit en helt vanlig dag, alltså skola och sen hem.. Hehe har inte så mycket att skriva.. Har förresten bakat lite chokladbollar idag hihi.. Chokladbollar xD
Bjuder på lite bilder eftersom jag inte har nå att skiva..
HAHA men aja puss godnatt snart ;)

xoxo Linnea "den bästa" Åpis








Hihi i vintras :)


Träning

Tja Cia här!

Det var hur kul träning som helst, det är ju lite upp och ner på Tippen men men, vi kan vara ute och träna iallafall. Johanna hade pratat med sten som sa att jag kommer spela mittback, hmmm... Jaja, det blir väl bra det också. Ska tänka på vad eve sa om att vi ska vara glada som kan spela. Det är sjukt kallt ute nu så jag hade underställ och shorts på benen och på överkroppen hade jag underställ, t-shirt, tjocktröja och Norrhamjackan som är vindtät, helt perfekt!  Näe, nu ska jag duscha och sen ska jag nog läsa lite tidningar innan jag somnar. Pappa ska in till stan i morrn så jag kan gå upp 8.20 som kanske är hur skönt som helst. Börjar 10 i stan så då kan jag övningsköra på vägen in också. Ha det!

XOXO Cia





Studenten är nära

Tjaa bitches! Cia här

Det är lite kul när alla precis på samma sekund får ett sms av kokard när de skickar. Idag stod det i sms:et att vi kan hämta våra studentmössor på måndag i vasasalen. Hur hääärligt är inte det på en skala? Yeay! Då borde ju tröjan komma också. Beställde en stor tröja som det står student 2010 på, och 2 trosor som det står samma sak på. Det är inte länge kvar nuuu!

Bara för att Mandie gillar att dissa namnet på plan, där vi tränar innan de riktiga planerna blir bra, så tänker jag säga att vi ska träna på TIPPEN ikväll. Det är iallafall en plan att spela på. Nu sitter jag bara och väntar på att Nea ska bjuda över mig på chokladbollsätande, haha. Aja, ha det!

XOXO Cia

Vilken liten sötis kan det här vara när hon var liten?



.



Jag och Nea var ute och gick på en promenad så kommer vi in på ämnet att vissa blir brun, andra inte eller något sånt.

Cia - Emosar blev nog emos för att de kom på att de inte blir nå brun. Det hjälper ju inte att de färgar håret svart heller xD


The Pinkys <3

Tja bloggen! Cia här

Idag hade ju jag prov på HELA fysik B, det är ju bara sådär 300 sidor och en heeel del formler. Hade inte pluggat jätteflitigt men kände mej värsta lugn innan medans alla andra hade panik av att dom bara läst hälften. Jaja. En kul grej var att på lunchen kopierade jag och Mandie hundralappar, 4 var, och lade i provet när vi lämnade in det. Jag lade mitt prov på bordet och när Jörgen kom tillbaka, när jag precis skulle stänga dörren till aulan, så såg han pengarna och började skratta. Vi är ju föööör kul vi!!!!

Nea frågade om vi inte kunde ta en promenad idag så vi var ute och gick runt i Norrsundet i en timme. Träffade på Sten, våran tränare, och nu såg han oss för en gångs skull när vi inte hade en nötpåse i handen. Nu skulle vi ut och gå. Sitter och äter knäckebröd nu, som rpecis tog slut snyft, för att jag bara kände för det. Tröck precis i mig apelsin också men de var lite torr. Nu börjar desperate housewives igen så jag lär kika på det. Ha det bra!

XOXO Cia




Biilder


We know you love us

Tja tja bitches!
The Pinkys här

Nu har vi kollat på top model och just nu kollar vi på svenska hollywoodfruar! OMG det är så bra. Haha. Lulu, som snackade skit oom alla åkte ut också, hon som var så bra? NOT! Aja, hade lite kul i pausen och ähär kommer resultatet. ENJOY! XOXO The Pinkys

Ps. Ni kan behöva höja!




Den breda linjen

hallå Cia här!
Inlägget från igår angående reklamen på tv:n hittsde jag på youtube nyss, här är den!  Se och njut



OMG

Tjaa Cia här!

Asså så himla kul var det nu, det var en reklam på tv:n om att man ska gå natur på gymnasiet. Det kom upp en bild på en gammal och rutten husvagn och så stod det "Så här kan det kännas att inte ha gått NV". Hahahahahaha! Sååååå klockrent!!! :D Så alla ni andra som inte går/gått/ska gå NV, have a nice life! Med andra ord, nu är det köööört!




.



Cia och Nea satt (i ett träd) och pratade på msn om Anton som är nybörjare på tetris så skriver nea:

Nea - vilken retard
ojojoj
tänk när man va nybörjare asså...


Kissie

Tjaa Ciisen här!

Var inne på kissies blogg och kollade för några dagar sedan, eller jag är ju inne flera gånger per dag men en sak var lite chockerande som jag såg, Den här bilden under bläddrade jag typ förbi när jag sett bilden men sen lära jag bläddra tillbaka för att kolla om det verkligen var hon, med de där läpparna. De är verkligen HUGE! >OMG<! Vad tycker ni kära bloggläsare om läpparna, 9 st läppåfyllningar senare?




Bilder

Tjatja Linnea här dårå.

Här kommer lite bilder från igår när jag var med Nattis och knäppte kort och hade det trevligt.







Grymma va?!?!


Gårdagens outfit dårå ;)


Match

Hejhej Linnea här :)

Idag har det varit en kul dag, för jag har nämligen spelat fotbollsmatch i Korsnäs mot Huge. Och det var inte med vilket lag som helst, utan det var med min syrras lag och de är typ 96or, sen är det några äldre och yngre. Det var första matchen jag spela  ute nu iår så det var bra med en lätt start. Det var ju inte världens jobbigaste om man säger så. Matchen var 3x30 minuter, och man var borta hela dagen. Kom hem kanske för ungefär lite mer än en timme sen så då har jag duschat och ätit utsökt mat. Förresten så vann vi med 5-2!! :D
Nu började det regna också.. Not fun!
Omg, nu när jag kollade ut genom fönstret så såg jag ett rådjur.. Coolt!

hihi kram Linnea




Nooothing

ChaCha bloggen! Cia här

Såå himla skönt att få sova ut efter en äckligt jobbig vecka, har kommit hem värsta sent varje dag. Igår fick jag reda på att svenskan skulle in senast kl. 5 istället för 12 på dagen så då kunde jag göra den i tid. Idag har jag väl inte gjort ett dugg, vet att jag har saker att göra men orkar inte göra de. Suck. Aja, nu ska jag fortsätta göra ingenting. Ha det!

XOXO Cia




Sängis

Tjatja bloggis linnea här!

Nu ligger jag i sängen haha... Jag skulle egentligen plugga fysik men så fick jag så ont i huvudet, som jag får varje gång jag ska göra fysiken. Det är inte bra, men jag kan inte råför det. Haha jag borde sett väldigt engagerad ut i alla fall när jag låg och pluggade  fysik där i soffan, not. Böckerna låg på bordet medans jag låg i soffan under en filt och spelade tetris på mobilen.. Fint det!
Oj vad snabb man är, börjde skriva inlägget för en timme sen!! xD

Kram Linnea






.



Vi satt idag lite folk och pratade när vi åt om lite roliga saker så säger Malin:

- Man måste skruva för att få upp den.

Vet att det är ett internskämt men det var såå kul! Haha. Borde kanske förklara sammanhanget men man kan inte säga allting i bloggen.

XOXO Cia

Domarkurs

Tja Cia här.

Idag har jag varit på domarkurs i 4 h. Det var såå jobbigt att bara sitta ner hela tiden men jag hade ju Emilia med mig, vet inte hur jag skulle ha klarat mej annars. Väldigt trevlig tjej. Sen fick jag skjuts av Kaggen hem också, så snällt, annars hade jag behövt ta 21.35 bussen hem och då hade jag varit hemma efter halv 11. Nu kom jag hem halv 10 typ så det var najs. Fick en match på lördag med Emilia och mig som ad, det kommer bli kul. Just ja, fick ju skriva regelprovet så fort vi kom dit typ, det gick faktiskt bra. Jag och Emilia är ju ganska smarta sådär vi! Men men, Ha det!

XOXO Cia


Collina!


Träning

Tja Cia här!

Det var så kul att komma ut och träna på stor plan, även om vi bara hade halva plan så var det sjukt kul. Det enda mindre bra var att när vi spelade så blev jag mittback, hmm.. Sten brukar alltid testa mig på olika positioner på försäsongen men jag hamnar ändå alltid på backen. Men jag vill vara vänster back, får väl se hur de gör när seriematcherna börjar. Vi skyndade oss hem för att kolla på Top Model också, missade en kvart men men. Nu ska jag fortsätta kolla på Svenska hollywoodfruar, så himla kul ´!

XOXO Cia




Häääärligt väder idag

Tja bloggis! Cia här

Kul att det blir sånt här fint väder första dagen man börjar i skolan då, suck. Nu sitter jag i skolan och ska skriva klart samhällsarbetet.  Lär in idag annars får man ig har jag hört, men det är lugnt. Har ignen biologi så jag har 3.5 h tills nea slutar och vi ska gå och äta på stan. Efter vi ätit och skvallrat ska vi ta busen till strömvallen, man borde gå men så himla drygt med värsta väskan. Träning mellan 18.15-19.30, skitkul att komma ut på stor plan och träna lite! Nu lär jag bli lite flitig så att jag blir klar idag. Ha det bra!

Dataäckel.. Blir igen bild nu för det är något fel.

 

XOXO Cia


Norrhams nördar rånar och mördar!

Tjeena Cia här!

Sticker på fotbollsträning nu ja, först ska vi löpa och efter det är det inneträning som gäller. Undra om Tippen är snöfri snart så a-laget kan fylla i sorkhålen innan vi tränar där. Haha, fööör kul xD






Jörgen..

Tjo Ciisen här!

Innan fysikprovet så var det på en sovmorgon som man kunde åka in och plugga med Jörgen. Det var Ytterst frivilligt att göra det och man kunde då få hjälp. Ni som läser Kissies blogg vet förstås att hon brukar skriva ytterst ibland i kursiv stil. Så Kissie style lixom. Visade bilden för Nea sen och hon fattade såkalrt direkt.




Promenad i solen

Tjaa Cia här!

Visst är det väl härligt väder ute nu? Äntligen börjar solen komma fram på riktigt, men jag vill ha varma sommarkvällar nu medd lukten av grillat kött. Jag dööör! Varma sommarkvällar betyder också att min lilla kusin kommer hit! Jag lääängtar!

Var nyss ute på promenad med Mami runt lindövallen. Det var lite geggigt och så men men, inget stoppar oss nu. Jag sa att vi lära ta ett roligt kort också när vi var ute och gick så det gjorde vi. Skickade mms till Nea också och visade. Här är resultatet! Ha det!

XOXO Cia


Och den bjuder vi på!

Högskoleprov

HEJ Cia här..

Är så himla irriterad nu.. Högskoleprovet gick skit... Fick sååååå långt under det jag minst vela ha... Kunde inte alls koncentrera mig innan lunch.. Suck! Åsså kom såklart mattedelen först av alla.. MEEEN :( Det enda man lixom hoppats på. Stressigt stressigt. Åsså tjejen breve mig bara satt där med sin understrykningspenna och strök under allt medans jag satt och läste samma mening hela tiden. Man sitter lixom där och läser och så mitt i allt "Undra om många ska ut ikväll... Blir det Solo eller?" Åsså har man läst halva texten och man har ingen aning om vad man läste sist av det man kommer ihåg. Gå och döööö! Nu ska jag tröstäta nötter och kolla på nå äckligt tråkigt tv-program. Om nu tv:n funkar.. Fördel att hitta dosan först kanske..

Åhååå! Den funkar för första gången på hundra år.. Vet att jag är riktigt positiv nu, men det går över snart. Jag får bara tänka att det var första gången jag gjorde det och nu vet jag ju vad det är. Då lär jag få mycket bättre nästa gång.

En positiv sak är iallafall att vi har tv4 sport så man kan kolla på El clásico BARCELONA-REAL MADRID!!! Hörde precis att man får betala 35 000 kr för en biljett på plats :O OMG lixom! Men sen 21.25 är det DJÄVULEN BÄR PRADA också, älska kvällen! Fast man sitter här som en ensamvarg och kollar på tv. Men men.

NU: TRÖSTÄTA

XOXO Cia




Stockholm imorgon

Tjatja Linnea här!

OMG OMG OMG imorgon åker jag, mamma och Lelle till Stockholm för att shoppa loss. Haha vi måste gå upp typ runt halv 7 för tåget går vid 8 ungefär. Så har jag tappat bort min handsfree till mobilen också, inte kul för jag kan knappt leva utan den.. Okej men i alla fall så ska vi vara där en natt och sova på hotell. Det var ett hotell mitt i stan så det är riktigt nice! På dagen ska vi alltså shoppa och senare på kvällen blir det att gå på restaurang. Haha vi ska på samma restaurang som när vi var där med Cia. Och då brann den upp den vi var där.. Ooops, så då fick vi evakuera!! :O Fast vi hade precis ätit klart efterrätten så vi slapp betala, lite kul! Hoppas det inte brinner upp den här gången då.
Ja men nu ska jag nog duscha eftersom jag inte orkar gå upp tidigare imorgonbitti för att duscha när man kan göra det kvällen innan lixom ;) Hiihi!

Vi synes och höres
XOXO Linnea


Systre mi och jag


.



Mamma och jag pratade om att man ska hoppa över en uppgift på högskoleprovet om man inte kan en och att man inte kan fastna.

Cia - Mamma, jag har gjort prov förr.
Mamma - Men det är ju inte samma.
Cia - Det är som att cykla, bara att man byter cykel.
Cia - Haha, najs liknelse.
Båda skrattar xD



Fredagsmys

Tja tja Cia här!

Det känns inte alls som om det är fredag idag tycker jag. Kanske för att man varit ledig varje dag, men det känns inge speciellt. Idag har jag övningskört lite med Papi, lär komma igång igen ju. Tänker inte börja med teorin förrän efter fysikprovet iallafall. Ååh, ångest inför fysiken, japp!

Nu sitter jag här och ska börja med engelskadelen på högskoleprovet, så att man fått känna på alla delar. Det är typ tio texter på egnelska och så har man 35 min på sig. Aja, wish me luck. Väntar på att Kinesen på andra sidan gatan ska äta upp så ska vi ta en promenad till Konsum. Det gamla vanliga. Ha det bra!

XOXO Cia

En bild på när Linnéa testar min balklänning, haha.



Operationer..

Tja tja bloggen! Cia här

Har börjat säga "tja tja" till folk bara för att se reaktionerna. Vissa tror ju att jag är seriös och hånskrattar åt mej och andra bara spelar med, gillar när folk spelar med och töntar sig. Lär man vara seriös hela tiden, inte jag och Linnéa iallfall. Haha.

Tänkte blogga lite snabbt nu innan Bella&Tyra show börjar om några minuter. Satt och kollade på deras eftersnack från förra avsnittet och där sa de att Megan Fox opererat hela sig typ och att man inte känner igen henne på före och efterbilderna. Här är 2 bilder och man ser att det är hon men det är ju så mycket annorlunda. Det där är bara ansiktet, hon har ju opererat brösten och vad mer som inte vi vet om lixom? Hon har ju typ köpt sin kropp.





De pratade också om kissies bröst i deras eftersnack och då blev Tyra helt konstig. Hon var på väg därifrån ett tag och sen när Katrin bytte ämne sa hon "Skönt att du bytte ämne där". Katrin frågade också om de gjort någonting med sin kropp och Tyra kunde inte avslöja själv att hon testat att spruta in en halv spruta i läpparna utan Bella gjorde det. Hon va lixom helt weird hela tiden och man funderar på om hon har opererat brösten. Vad tror ni? Vill ni se eftersnacket själva och bedömma så gå in HÄR.



XOXO Cia

.



Cia - Livet är hårt, det är inte lätt när det är svårt.
Cia & Linnéa - Hahaaha


April 7, 2010

Tjaa Cia här!

Har suttit och testat på orddelen och mattedelen på ett gammalt högskoleprov. Vadå cpmatte! Jag vill ju räkna ut svaren, inte säga vad man behöver för att räkna ut svaret. Det är ju inge kul. Nu första gången när jag provade på hur man ska göra och så fick jag 16/22, då lär jag bara få bättre och bättre hoppas jag. På orddelen fick jag 17/40, det är.. lite kul... Jag skyller på att det är 5 svarsalternativ och då är chansen att gissa rätt inte så stor. Har hört att de ska ta bort orddelen för att det gynnar alla vuxna, det hoppas jag verkligen på.
Har nyss varit på träning, kul idag. Sitter och äter min favoritsmörgås nu, FRÖIG, och såklart en banan och ett glas mjölk. Mums! Väntar på att Nea ska ringa och säga hur det blir ikväll. Tora frågade om vi vela sova där och ha myskväll men Anton är ju hos Nea nu så hon har världens beslutsångest.

Update: Nea stannar hemma =ingen myskväll DENNA gång.

XOXO Cia


Save the last dance


Hej hej Cia här.

Igår var ju som sagt Johanna här och vi kollade på film, Save the last dance med Julia Stiles. Hon spelar alltid typ en tjej som kan allt och tror att hon är bäst typ, som i Tio orsaker att hata dig. Den var helt okej men jag hade ju i och för sig najs sällskap, som satt å läste i en tidning. Haha. Näe men det var ytterst trevligt. Hon var ju så sjukt seg innan hon kom hit också så dejten blev ganska kortvarig. Ska träffas någon mer gång under lovet också, det lär vi.

Idag vet jag massa saker som jag borde göra men jag känner mig så opepp. Ska iallafall till stan sen kanske med Mami och sedan ikväll är det träning. Får väl se hur mycket jag lär gå och snyta mig men jag ska vara med så mycket jag orkar. Har en ny header också, lära göra något åt den Lelle fixxade kände jag. Får väl se om vi byter eller inte. Men nu lär jag nog ta tag i saker och ting. Ha det bra!

XOXO Cia

Bild från kryssningen där Nea tycker jag ser ut som en kändis, haha.



Städdag

Heej bloggen! Nu sitter Cia här och skrive
Idag har jag vart hur flitig som helst, lär det vara fint väder när jag är inne och donar eller? Jag har städat mitt rum, varje liten vrå är skinande rent, typ. Borde nästan tagit en före- och efter bild men jag skulle skämmas alldeles för mycket över hur det såg ut innan. Bytte sängkläder också, längtar nästan efter att gå och lägga sig nu. Ååh, just ja, nu kommer lilla mamma bli glad när hon kommer hem också. Jag har dammsugat nere och fixat fint i köket. Hon brukar säga att hon blir så glad när hon kommer hem från jobbet och det är fint på diskbänken, det första man ser alltså. En guldstjärna till mig.

Nu sitter jag bara här och väntar på att Johanna ska komma och hälsa på lite, nu när hon är hos sin mamma. Skvaller och skvaller, det gillar vi. Blir filmkväll ikväll med typiska tjejfilmer också. Någon som har någon bra tjejfilm som man bara borde se? Innan det ska vi väl till Konsum och köpa något till, får väl se vad det blir. Aja, ni får ha det så bra!

XOXO Cia






Det snöar!

Tjatja linnea här¨

Idag när man vakna och kollade ut genom fönstret så var det inte en enda solglimt.. Det resulterar i att man inte är så jätteglad när man går upp. När man sedan försöker se det från den postitiva sidan och tänker "tur att det inte snöar iaf!", så börjar det såklart snöa några enstaka timmar senare. Lyckat säger jag bara, LYCKAT! Haha omg.

xoxo Linnea


Snälla gud gör så att det slutar snöa..?


Kissie

Tjaa bloggis! Cia här


Här härmar Kissie än känd bloggare så tro inget annat. Jag tycker hennes läppar ser rätt coola ut men Linnéa säger att de ser ut som slemläppar. Haha.  Vad tycker ni om hennes läppar?




Veckans inne- och utelista!




förkylningar

snö, nu vill vi ha sommar!

Folk som är seg att svara på sms




Snön smälter

Påsklov!

bögkompisar

Gratis sms

Africa - Toto


XOXO The Pinkys

Tröööök

Tja ciisen här.

Det är så värdelöst att vara sjuk, varför är jag det typ varannan vecka nu? Jag kan inte träna idag heller och så skulle jag dömt div. 2 i morrn med Lollo och en till men kan itne det heller. Så himla kul när man fått en match och så blir jag sjuk. Det hade ju lixom varit bra med en match innan domarkursen men men, livet är hårt. Idag ska jag väl inte göra mycket alls, njuta av att man inte behöver tänka på att ma har skola i morgon. Påsklovet är efterlängtat! Föresten så fick vi tillbaka fysikprovet i torsdags, trodde jag skulle få ig men vart kom alla mina poäng ifrån egentligen. Riktigt najs faktiskt!

Förra träningen fick vi fylla i lite info om oss själv som Hannah lägger ut på Norrhams hemsida och såklart tog ju jag och Nea varandra som "bästa spelare man mött". Haha, we know you love us!

XOXO Cia




Girls just wanna have fun

Tjaa cia här!

Lite dålig uppdatering men hade lite mycket i skolan såhär sista veckan. I torsdags tokskrev jag på teateranalysen för att sedan kunna gå ut på kvällen. Ledig fredag så då körde jag och Nejra på utgång på slick. Det roliga var ju att vi skulle kolla på Calle som spelade där men folk visste typ inte när han skulle komma så vi gick till Slick från våran alldeles egna, väldigt speciella förfest vid 12. Så vi glömde helt enkelt bort han och gick direkt ner och dansade typ. Så sjukt kul var det innan slick men men, what happens on **********, stays on the *********. Haha, ytterst trevligt! Lätt att vi ska göra det igen, en aning kallt men det gjorde inte så mycket. Iallafall var det rätt mycket folk på Slick men vi hade det najs ändå. Träffade alkisen anton utanför slick sedan vid 2, han hade vart på en annan klass klassfest.

Aja, var ju ut igår också med Lollo. Jag tog 7-bussen in åsså sedan åkte jag till Lollo för lite fix. När vi var klar vid 21.15 skjutsade Lollos pappa oss till niclas på brynäs. Satt där ett tag innan oskar kom och då körde vi ölspelet. Lite ändrade regler eftersom men det var värsta kul! Åkte taxi till stan sen vid halv 12 och kom typ in på slick direkt. När vakten kollade mitt leg så sa han bara : Okej, 20 varsågod. Det var verkligen värsta kul tills det inte blev det nå mer. Haha, näe men vi hade kul! Lollo och jag har dock inte firat att hennes tävlingar är över men det kommer, det har vi tummat på (säkert någon gång). Och så glömde vi ju ta fjortiskort igår men jag lägger ut en annan bild på oss.

Är sjuk nu och det är ju mindre kul. Känns som om jag är det hela tiden men vela verkligen ut igår så jag sket i det. Har bara tagit det lugnt fredag och lördag på dagarna och kurerat mig, vill bli frisk så fort som möjligt. Aja, ha det bra!

XOXO Cia


Början till våra nya liv Lollo!


Dagens citat



"Här är micken Linnea :o HOHOHO"


Systremi

Dette er systre mi som taler!!
Giv mi respecto!


Dagens citat



"Så kan det gå... När haspen är på"

Men oj hihihiih så tokigt då!




Dagens fråga!

Dagens fråga, nya grejen lixom!


Hej Pinkys, vad menas med att ha en kris?
Kram Jak.er.en.snel.hest1

Svar: Jadu lilla snela hesten, en kris är när man inte har så gott ställt med pengar, alltså sett från den ekonomiska vinkeln. Hoppas du har lärt dig något nytt nu. Och alla ni andra, nu vet ni vad kris betyder! Eller visste ni redan det kanske? Tacksam för svar.


 
Denna häst har ingen kris!


RSS 2.0