Känslosam dag

Tjaa Cia här!

Läste mitt och Emmas horoskop, båda är skorpionen, och det stod att det kommer bli en känslosam dag idag. Idag är det dagen som Emma åker hem, tur att det är ikväll runt kl. 6 iallafall. Ska skjutsa henne till Hagsta till hennes pappa som kommer förbi där med långtradaren och sen ska de åka hem Haparandavägen.

Igår var jag och min Sister from another mister (Lite kul xD) till stan och shoppade lite. Jag köpte en skitsnygg ljus jeansjacka, klocka  så jag kan ta tid när jag dömer, nagellack, en Nike-tjocktröja och en t-shirt. Älskar jeansjackan, har letat förr efter en men inte hittat någon som jag lixom fallit för, men den här sitter perfekt också.

Emma köpte Björn Borg-skor, 2 st shorts, tröja och örhängen. Det var en lyckad dag för båda, lära ju använda lite studentpengar och så lär jag spara lite satt jag inte är helt pankr esten av sommaren typ. Näe nu ska jag umgås lite med Emma innan hon åker, ska snart äta mammas hemlagade lasagne också, YUMMIE! Ha de bra bitches!

XOXO Cia






Soo pinky-style

Tjaaa Cia här!

Är värsta glad nu, vann femte raka matchen ikväll! Det var mot Hofors och det tar seriöst evigheter att åka dit, men inte med Tommy (min tränare) hehe. Det var värsta intressnat och sitta i bilen med han, nea och hannah, han frågade först vad jag skulle göra nu när jag slutat skolan. Därifrån kom vi in på hur najs det är att bara beställa flygstol och så åker man någonstans och fixar hotell själv. Han pratade om sina resor till Thailand, man vart ju lite avis, och han prutar huuuur mycket som helst.

iallfall så spelade vi ju mot Hofors idag, 0-0 när andra halvleken skulle börja. Sedan gör min Pinky Nea mål när det är typ 25 min kvar kanske, men sen gör Hofors mål med kanske en kvart kvar. Sedan står Tommy och säger på bänken att han hoppas på en frispark på högra sidan vid deras mål så jag kan slå med vänstern, så blir det det! Då sa han att jag skulle gå dit och ta den och så sköt jag den i mål. Trodde aldrig att jag skulle sätta den, men det är väl mitt braa självförtroende som spökar då. Matchen slutade sen 2-1, såå kul!! :D
Det är soo pinky-style att göra mål!!
Apropå det så referarade Sten, min andra tränare, matchen på hemsidan där han skrev såhär:

Hofors-Norrham Dam 1-2.
Målskyttar Linnea,Cia = the pinkys.
Inte någon av våra bättre insatser segt och något tunga ben,Vi får vara nöjda att de inte gör något mål i första halvlek.Dock gör vi en mycket bättre andra och krigar oss till en seger.Bra lagmoral och med hårt jobb klarar vi av 3 poäng i denna match.Plus i dag till hela laget som trots att det går tungt kämpar på


Lär väl kanske gå och duscha nu, äcklet själv här. ha det!!!

XOXO Cia


Kanske årets vill ha det här!!



.



Emma och jag ska kolla på Jennifers body nu men vi har hört att den är värsta hemsk, båda är ju två chicken i sängen så vi får väl ta och hålla om varandra.

Emma - Tänk om filmen är skit och äcklig, skitäcklig.




Fredag, SNYYYYYYYFT

Hello! Cia här

På studenten så sov jag kvar hos Jocke med några till, eftersom min sista buss gick 22.20 då. På morgonen när jag vaknade så visste jag itne om jag skulle ta 10 eller 11 bussen till stan med buss nr 11, vi skulle vara i skolan kl. 11, så jag och Lovisa bestämde oss för att ta 10 bussen och gå till max och äta frukost. Nejra sa att hon vela med också så vi väntade en liten stund men stack ändå ifrån henne, hehe, så missade vi bussen. Då tänkte ju vi att vi kunde ta trean till stan istället som går varje kvart, så då började att försöka leta på den hållpaltsen men irrade bara runt i Strömsbro. Efter ett tag ringde vi Matte som hjälpte oss med vägbeskrivning, och tror vi inte att efter 45 min promenad så åker trean PRECIS innan vi kom fram till hållplatsen. Då fick vi stå där i regnet och vänta på nästa buss, den kom såklart kvart i 11 och då sket det sig med max. ÅÅÅHH, vi var sååå hungriga och törstiga. Vi övervägde nästan att lägga oss på gatan och slicka vattnet från vattenpölarna.

Lite kul var det dock att det regnade hela den dagen, när alla andra skolor utom Vasa tog studenten!
Iallafall när vi kom fram till skolan så gick vi upp för dom där äckligt jobbiga trapporna en sista gång, det kändes lite skönt med ändå inte. Christina, Jörgen och Jan var där och sa några sista ord, Jörgen delade också ut Nalle Puh, Nasse, Ior, Tiger och hmm.. en till var det, iallafal delade han ut de till olika i klassen som han pratade om först. Det var värsta gulligt ju, han sa typ någon mening och berättade hur figuren var sen jämförde med den personen i klassen som fick den. Maria fick tiger, Andreas fick nalle Puh, Farzana fick Nasse och Jenny fick Ior.. Efter det så gjorde Jörgen ett hjärta runt NV3C som han ritade på tavlan, aaw. Alla ställde sig i en ring och började gå runt och krama alla Hej då, jag klarade mej undan att gråta till IRENE kom och storgrät typ, då kunde jag inte hålla mig längre. Kunde inte sluta gråta förrns jag somnade på bussen på vägen hem, det var verkligen hur sorgligt som helst. Nästan så att man sitter och gråter nu när jag skriver det. Tänk sen när jag ska skriva inlägget om flaket, OMG! Jag var iallafall sist och kramade Jörgen och Christina, försökte samla mig innan det ett bra tag men det gick inte, började storgråta när jag kramade dem. Och Jörgen kramade mig extra länge också, ååh.

Nääääeeee nu kan jag inte skriva om det här nåååå mer!! Klarar inte av det :(

TACK NV3C FÖR DE BÄSTA ÅREN I MITT LIV! <3


Nu ska jag och Emma kolla på film!! Ha det!





Söndag

Tjaaa Cia här!

Tänkte berätta om flaket på studenten men vill ha kort att visa så jag väntar med det tills jag fått dem. Idag har jag iallafall inte gjort så jättemycket, jag och Emma försökte sola en stund med 2 cosmopolitantidningar men så försvann ju solen. Kollade även klart på filmen You got served , helt okej och väääldigt mycket dans i den filmen. Vore jag dansare skulle jag ta typ hela koreografin därifrån, fatta vad coolt att kunna dansa sån hip hop! Jaja, det finns så mycket man drömmer om här i livet.

Nu sitter jag och Emma här vi varsin dator och chillar bara, ganska skönt. Vill bli frisk någon gång också, itne skitkul att vakna mitt i natten och hosta som en galning + att jag väcker Emma säkert också. Imorgon är det träning och jag läääär vara med, missade lixom en hel vecka för att det var studenten. På torsdag skulle jag äntligen få göra fystestet så att jag kan få döma i distriktet men jag känner att matchen är viktigare, Anna Sima ska ju vara borta och det är inte alls roligt. Men aja, där har ni min dag typ. Ha de!

XOXO Cia




FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!

FYFAN VAD VI ÄR BRA!

Äntligen kom dagen man längtat så länge på, Studenten!

Skulle gått upp vid 6 men vaknade kvart över så då blev det lite bråttom. Försökte att inte väcka mina cousins som sover här. Blev förkyld i onsdags också och det var inte direkt så trevligt, tror det var för att jag frös så mycket på brännbollen. Hann iallafall göra mig klar innan mamma och jag åkte, hon skulle klippa håret i Valbo klockan 8 så då blev det perfekt eftersom jag skulle vara inne efter halv 8.

-oh ah uare, vi är naturare!

Först var det lite mingel och champagnefrukost i esplanaden utanför skolan, jag, lollo, amanda och anna körde på alkoholfritt och jordgubbar. Hade ju mina megaskor med 16 cm klack och det kändes ju kan jag säga, lära sitta ner med jämna mellanrum så inte fötterna skulle dö. Kände iallafall ingenting i skärsåret, skönt! Vi skrev även i allas mössor och folk skrev i min, väldigt roliga minnen att ha kvar från gymnasietiden.

Efter det var det dags för fotografering och sen mingel med lärare och studenter i cirkushuset. Jag gav en ros till mina 2 favoritlärare, Christina, min kemi och mattelärare, och Jörgen, min fysiklärare. Mina 3 bästa kompisar på gymnasiet fick också en varsin ros <3.

- Vasa tattare, Vasa tattare

När minglet var över så ställde vi oss för att vara beredde på att springa ut. Först var Verdandi, sen Runa och sen kom alla klasser. Vi körde en egen version av Det är över nu - Per Gessle när vi kom ut. Hittade inte min skylt direkt men sen hörde jag mammas rop. Bilden ser ni nedan. Jag åkte lite med i en cab med Lollo och Anna innan vi åkte hem för att ta emot massa folk. Ska knäppa kort på det jag fått sedan. Väldigt kul att så många kunde komma! Vid halv 7 åkte jag in till stan igen för att åka flak. Det berättar jag om senare, nu ska jag gå ner och försöka känna smaken när vi äter grillat. ha det!





Vi fann varandra direkt <3






Mys hos Jan

Heeello! Cia här

Inatt sov jag hos Louie och vaknade av att foten gjorde lite ont. Kunde knappt gå på foten. Iallafall så fick vi skjuts till Jan sen där vi fick lite smått och gott, ägg, vindruvor, smörgås och ost och annat småplock. Efterrätten var glass. Vi satt där och bara pratade, bestämde låtar till flaket och målade lakanen till flaket. Så himla snygga, Pauline har en grym handstil. När vi var klar där så kom Matti och hämtade mig med Mathilda och Emma, mina kusiner, så åkte vi till läkaren. Är så rädd för läkare och allt så jag började gråta när han berättade vad han skulle göra.

Iallafall så tog han fram en pincett och började trycka i såret på foten. Det gjorde såå ont så jag låg typ och sprattlade, sköterskan som var med försökte fråga frågor om studenten men jag fick inte fram nå ord. Nej nej, läkare är väl trevliga. Han tröck iallafall litegrann och sen så sa han att han trodde inte att det var någon glasbit i. Nu känner jag ingenting i foten, utom när man trycker på såret såklart, så jag tror inte heller det är någon glasbit i. Yeay! När vi var klar hos läkaren åkte vi hem där släkten väntade, äntligen kom de till Sverige!

Förutom de följnade två skyltarna hade vi också en i bak på lastbilen, som det stod såhär på och alla andras namn runtom:

Tutar du så skålar vi.









Brännboll + efterfest MÅNDAG

Tjaaa Cia här!

I måndags började studentveckan med brännbollsturnering. Så himla kul var det, man fick slå ett slag sen var man ute. Vi vann ju faktiskt första matchen mot Bygg som var 2 klasser men gick ändå inte vidare i gruppen. Det var riktigt kul ändå, älskade folks outfits. Kommer lite bilder snart.

På kvällen stack vi hem till Lovisa och förade innan vi åkte till Goya på brännbollsefterfest. Det var sjuuukt kul hos Lovisa, Carrow och jag connectade verkligen. Vi kom också på lite på våran studentsång, den får väl folk höra imorgon.

Sydafrika


Mexico, älskar hatten!


Jonas och Japan, Irene var så bra!


Jonas och domaren.


Jag och CARROW


Jenny och Amanda


Charre och Carro




Barrunda, TISDAG

Tjaaa Cia här!

Lite för dålig uppdatering här nu men studentveckan gör så att man inte har så mycket tid över till annat. Tänkte berätta lite om barrundan i tisdags. Innan barrundan var vi hos Lollo, jag kom nog dit sist och då var det rätt mycket folk där. Satt där och mösdrack lite innan vi stack iväg till stan, jag, lollo och dario fick skjuts av Lollos pappa. barrundan började på Goya, man får en dricka på varje ställe som oftast var en cider eller en öl. På Goya var det väl helt okej. Efter det gick vi till O´Learys (eller hur det nu stavas) där det var rätt mysigt, litet dansgolv med skön musik.

Sen gick vi vidare till Solo på söder där vi knappt han börja innan jag klev på en glasbit. Jag kände ingenting då men sa till Anna direkt att vi lära gå på toa och kolla upp det. Såg att det blödde en hel del så vi rengjorde med vatten och så fick jag ett plåster av en kompis. Fick också hjälp av en som var utbildat som tröck lite men trodde inte att det var en glasbit kvar, men att jag borde kolla upp det. Det var verkligen glas öööverallt på alla ställen.

Sista stället var iallafall Nivå, har inte varit där förr men det var rätt stort. Kom väl dit vid 12 tror jag och stannade där tills Lollos kompis Viktor kom och hämtade oss, så sov jag hos Lollo sen. Gillade kvällen!

Bilder kommer när någon lägger upp bilder.


Sooool!

Tja linnea här!

Idag har jag soolat på balkongen hela dagen lång, i alla fall tills nu. Vi kan ju inte sola "nere på marken" bara för att det är en massa äckliga gröna löss som kommer från träden eller nå... Skitäckligt! Jag ryser bara jag tänker på det..
Nu ska jag duscha för att vi snart ska till Axmarbrygga och äta, så himla gott! :D

Hej svejs!






Skiooorna

Hej hej! Cia här

Fick hem skorna idag, tur att jag beställde ett par 38:or också för det var de jag valde till slut. Testade 39:orna men dom var alldeles lösa på fötterna. Skorna är verkligen sjuukt höga, väldigt skönt för min obra fot. Ska ha de lite nu så att jag går in dem och så att det blir mjukare mellan stortån och tån bredvid, det ser ut som flip flop där.

Nu sitter jag här och kollar på så ska det låta, utan mamma, de har nå våravslutning på jobbet så hon missar det ikväll. Jag skulle egentligen inte heller varit hemma, skulle varit hos Lovisa med klassfolk och grillat och chillat. Jag skickade lite sms till folk men så sa typ alla att de itne visste om de skulle dit eller att de inte skulle det, då blev man ju lagom pepp lixom. Det är bara att tagga inför studentveckan nu!!! Min brännbollsoutfit + tillbehör kommer att innehålla dessa saker: (tema fotbollsVM för NV3C)








Match

Tja bloggen! Cia här

Spelade match mot Huge igår och såklart vann vi ju. Spelade en sämre första halvlek men det tog vi igen i andra, då spelade vi verkligen hur bra som helst. Så bra borde man lixom spela jämt, varför gör vi inte det? Det var en väldigt rolig match men jag gjorde ju illa foten på ockelbomatchen i söndags och det kände jag av igår. Får väl träna upp fotlederna lite på något sätt så att jag blir lite starkare där. Tabellen hittar ni iallafall HÄR , där står det att vi ligger etta hittills.

Skulle dömt f12 på lindövallen imorrn också men jag känner att jag lär vila foten, blir troligen ingen träning nästa vecka för mig så då har jag mycket tid att vila. Lär kunna springa på brännbollen på måndag också. Ska döma 2 matcher på söndag men det ska väl foten tåla.

XOXO Cia

Asså haha, tänkte lägga ut en bild på tjejer som spelar fotboll så hitta jag Norrhams damlag på google, vilket sammanträffande.




Ieuw!

Hej hej Cia här!

Asså jag kollade runt på lite bloggar och såg den här filmen, det är ju heelt sjukt. Nu kan jag typ inte sluta tänka på den :S KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7209879.ab



RSS 2.0